Archief

  Guido Spek en Dilan Yurdakul grote winnaars GTSTCourant Awards 2017

  7

  Guido Spek en Dilan Yurdakul zijn de grote winnaars van de GTSTCourant Awards 2017.

  In de categorie ‘De Beste Acteur’ is Guido Spek door de bezoekers van GTSTCourant verkozen tot grote winnaar. Net als vorig jaar mag Dilan Yurdakul ook dit jaar twee awards op haar naam schrijven. De actrice is namelijk verkozen tot ‘De Beste Actrice’ en haar personage Aysen Baydar tot ‘Het Beste Personage’ van het afgelopen seizoen.

  De titel ‘De Beste Gastrol’ gaat dit jaar naar Martine Hafkamp. Bekijk de persoonlijke boodschap van Inge Ipenburg hieronder.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Inge Ipenburg was veruit de beste actrice. Jammer slechts 2 maanden, helaas kan je zown verhaal lijn niet echt groot maken. was beter geweest dat ze in villa Ludo ging wonen, een bedrijf runde..dat kon niet echt, Linda mag wel wat meer de oude Linda worden meer Bitchy. Andere goede actrice is Marjolijn Keuning,

  2. Ik moet heel eerlijk zeggen, en ik bedoel dit echt niet kwaad, dat ik dit toch wel een beetje met verbijstering heb aan zitten kijken. Als ik Dilan vergelijk met actrices zoals Caroline of Inge, dan is ze zo houterig en emotieloos in haar spel, en dan de eerst genoemde actrices die vallen tegenwoordig als eerste af. Is ze qua spel verbeterd ten opzichte van haar eerste jaar? Ja. Maar beste actrice? Absoluut niet.

   • Alsof Caroline zo’n geweldige actrice is. Ik vind van niet. En als je kijkt naar wat Dilan heeft neergezet in seizoen 25, dan is ze zéker wel een van de betere actrices. Sámen met Marjolein.