Archief

  Heeft Laura dementie?

  19

  Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds vaker in de steek…

  Zo is te zien op Videoland dat Laura een werkwissel met Shanti is vergeten en in de nieuwste spoilers is te lezen dat Selmhorst hondje Dolly vergeet bij de buurtsuper. Ook kampt ze al een tijdje met vermoeidheid. Uit een bloedonderzoek blijkt dat haar ijzerwaardes te laag zijn, maar is dit wel de juiste diagnose? Vermoeidheid kan namelijk ook wijzen op dementie.

  Betekent dit het einde van Laura Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden? Jette van der Meij (67), die al vanaf de allereerste aflevering in 1990 onderdeel is van de cast van GTST als Laura, bereikte vorig jaar de pensioengerechtigde leeftijd. Het is geen gekke gedachte dat de actrice van haar welverdiende oude dag wil gaan genieten.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jolanda Stekelenburg op

   Ik denk dat ze eruit gaat want ze heb de pensioen herijkt net zo als Jeff moest er ook uit omdat hij 65 was dat was toen in hem tijd maar wel jammer ze had al geen goede rol en hondje Dolly vergeten is niet zo erg want het is in de Buurtsuper daar werk Julian en Marwan.

   • Het bereiken de pensioen leeftijd, hoeft niet altijd te betekenen dat je ook met pensioen moet of in dit geval vertrekken uit GTST. Zeker bij en er zijn genoeg acteurs of actrice’s die aanmerkelijk langer (moeten) doorwerken dan hun pensioengerechtigde leeftijd. Bijvoorbeeld omdat ze vaak als zelfstandige werken (niet in loondienst dus) die weinig of geen pensioen hebben opgebouwd, die moeten wel.

    Ik zou het ontzettend jammer vinden als Laura om haar leeftijd of dementie uit GTST wordt geschreven. Heeft beter verdiend.

  2. Ach nee toch,ik hoop niet dat ze Laura eruit gaan schrijven, dementie hoe verzinnen ze het op haar leeftijd.
   Dat iemand vroeg dementie kan krijgen klopt maar dat heeft Marieke al gehad.
   Bah bah wat een stelletje waardeloze schrijvers,ook die Mare vreselijk net zoals dokter Roman ook zo’n
   ongeloofwaardige verhaal lijn,nou ja misschien gaat ie de bak in en mogen Anton en Linda terug komen van Bonaire.

  3. Ceciel Gulickx op

   Ik hoop niet dat ze Jette uit de serie gaan schrijven. Ik vind ze nog echt bij GTST horen en volg het ook vanaf het begin. Ze is het gezicht van GTST. En speelt het nog prima.
   Tenzij dat ze zelf ervoor kiest om er mee te stoppen. Ik ben 1 jaar jonger dan haar.
   Maar zorg dan wel voor een heel mooi einde. Dat verdient ze echt!

  4. pascal van bakel op

   Ik hoop echt niet dat ze Jette van der Meij uit de serie gaan schrijven want dan is er echt niks fatsoenlijks meer over om nog naar GTST te kijken helaas maar waar ze hadden ook nooit Babette van Veen en Joep Sertons uit de serie moeten schrijven heel erg dom geweest het lijkt wel of ze de hele serie kapot aan het schrijven zijn jammer

   • Helemaal met je eens.

    En ja, ook ik vind dat als dit gaat leiden tot een exit van Laura, de schrijvers inderdaad verkeerd bezig zijn. Ik vraag mij af, wie volgt, van de oudgedienden.
    Wat blijft er dan over, alleen jongeren?

      • De schrijvers zijn inderdaad fout bezig, verhaallijnen herhalen zich constant (Dementie hebben we al gehad met Marieke de zus van Janine ) en de de jeugd voegt helemaal niets meer toe en van Demi maken ze b.v een onredelijk spook .
       Ik kan op dat kind haar k.. niet meer kijken , wat een vreselijke rol , maar ja het is een puber zullen we maar zeggen.
       De Roman verhaallijn vind ik eigenlijk ook heel vervelend en waar die Mare nou op slaat weet ik ook eigenlijk niet zo goed, maar is gewoon opvulling denk ik.
       Richard en Billy zijn de enige die nog iets toevoegen de laatste tijd maar die zullen er wel uitgeschreven worden (alhoewel zonder lijk van Leon ….).
       De verhaallijn van Daan wordt ook steeds vreemder nu hij het lijk van Leon heeft laten verdwijnen , eh werkte hij niet voor Ludo om juist die moord op te lossen?.
       Shanti is ook al zo hysterisch met haar vader, wedden dat hij zich laat opereren en tijdens de operatie sterft en we maanden naar een zich schuldig voelende depressieve Shanti gaan kijken straks.

  5. Ellie Lindhout op

   Moet dat speciaal onder de noemer Dementie? Ik geloof niet dat Jette al wil stoppen maar zo ja, laat haar dan grandioos afscheid kunnen nemen. Eindelijk iemand die dan op oudere leeftijd niet ziek is of iets ernstigs heeft.
   Trouwens, ze is pas 67, zo lang ze er nog plezier in heeft, laat haar lekker in het café “werken”.

   • Dat ze de hond vergeet kan ook iets heel anders zijn. Verrassing van Henk of een ongeluk op straat. Of misschien opzet zodat Julian Saskia moet bellen om de hond te halen

     • Het was mij nog niet opgevallen en ik kijk ook via Videoland. En ik vind het ook een beetje te vroeg omdat je iets vergeet gelijk te zeggen ze heeft dementie meestal gaat dat heel langzaam.

     • Sietske Mahieu van der Weg op

      Persoonlijk vind in er niks meer aan . Het wordt meer een jeugd serie Als ze denken dat ze hiermee de jeugd aantrekken vroeger vonden m’n kleinkinderen het leuk samen met mij te kijken nu zijn het pubers en vragen meewarig of ik nog naar GTST kijk.