Archief

  Het einde van Mark & Marieke: 15 februari exit Tim Immers

  7

  Vrijdag 15 februari is Tim Immers, die de rol van Mark de Moor vertolkt, voor het laatst te zien in GTST. De exit van Immers volgt snel na die van Lidewij Mahler.

  Het soapavontuur van de twee heeft daarmee een slordige 9 maanden geduurd. In maart 2018 werd duidelijk dat Mark de Moor terug zou keren naar soapdorp Meerdijk met zijn vrouw Marieke. Al snel bleek Marieke te lijden aan een agressieve vorm van dementie, waardoor ze niet lang meer te leven had.

  Door het masterplan van Hein Lisseberg kwam Marieke om het leven. Mark nam wraak door hem neer te schieten en moet daarvoor achttien jaar de gevangenis in. Daarmee is er definitief een einde gekomen aan Mark en Marieke de Moor in GTST.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vond hem, en vooral Marieke, verschrikkelijk toen ze afgelopen jaar in de serie kwamen. Maar Marieke (of ja.. de actrice) heeft zo iets moois neer gezet. Natuurlijk kon haar verhaal niet eeuwig doorgaan, maar ik vind het nog elke dag jammer dat ze de serie heeft verlaten. Met Mark heb ik niet zoveel, maar erg jammer om hem de gevangenis in te zien gaan.

  2. Echt jammer dit. Ik juich de snelheid in de verhaallijnen toe, maar de snelheid waarmee de karakters afgewisseld worden, vind ik echt slecht. Zo krijg je nauwelijks de kans een band met de karakters op te bouwen.