Het grootste geheim van GTST komt 6 januari uit: Sjoerd is Teddy’s vader

Eén van de langst bewaarde geheimen van GTST komt in het nieuwe jaar eindelijk uit. Sjoerd en Rikki vertellen aan Thijs en Aysen dat niet Thijs maar Sjoerd de biologische vader van Teddy is.

Het gaat erg slecht met de gezondheid van Teddy. Ze is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Na vele onderzoeken wordt vastgesteld dat Teddy auto-immuun hepatitis heeft. Ze heeft een nieuwe lever nodig. Daarvoor is een stukje lever nodig van iemand die dezelfde bloedgroep heeft. De ouders zijn volgens de doktoren meestal de beste match. Thijs biedt zich aan als donor, maar het is nog niet onderzocht of hij dezelfde bloedgroep heeft. Rikki wil zichzelf opofferen als donor, maar zij heeft een andere bloedgroep. Sjoerd heeft dezelfde bloedgroep als Teddy en lijkt daarmee de meest geschikte match. Er is haast geboden: Sjoerd is de enige die Teddy nu kan redden. Haar toestand gaat steeds verder achteruit.

Rikki vertelt noodgedwongen de waarheid aan Thijs. Intussen heeft Aysen een nieuwe zwangerschapstest gedaan. Ze blijkt opnieuw zwanger te zijn van Sjoerd. Nog voordat Aysen aan Sjoerd kan vertellen dat ze zwanger van hem is, krijgt ze van Sjoerd te horen dat hij Teddy’s vader is.

Update 6/1: Plottwist! Uit de DNA-test blijkt dat niet Sjoerd, maar Thijs de biologische vader van Teddy is. Klik hier voor meer informatie.


6
Laat een reactie achter!

nina

Dat woord spanend dan

Tijara

Nina:@ het is spannend* geen spanend! Dubbel N!!

nina

Dat woord spanend dan in nieuwejaar

Dominique

eindelijk. hopelijk komen hierdoor sjoerd en rikki weer bij elkaar.

mstijnen

Eindelijk en thijs zal wel heel boos worden

Ria

En toen deden ze een DNA test en bleek Thijs toch de vader te zijn? Mogelijkheid. De enige reden dat Rikki denkt dat het Sjoerd is omdat ze dat “teruggerekend” heeft. Maar alles kan.