Archief

  Het masterplan van Hein deel 1

  16

  Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

  In opdracht van Hein is Lucas Sanders ontvoerd. Voor Lucas’ vrijlating eist Hein een bezoek aan het graf van zijn moeder. Samen met Janine. Janine besluit mee te werken aan dit gevaarlijke plan, aangezien dit de enige mogelijkheid lijkt te zijn om Lucas veilig thuis te krijgen.

  Mark en Ludo
  Ludo wil het busje onderscheppen waarmee Hein naar de begraafplaats wordt vervoerd. Op deze manier kan hij zelf afrekenen met de gevaarlijke seriemoordenaar. Ludo vertrouwt zijn risicovolle plan aan Mark toe.

  Janine en Hein
  Janine en Hein worden in aparte busjes vervoerd naar de begraafplaats. Tijdens de rit worden de busjes onderschept door een auto met drie zwaarbewapende mannen. Even leek het erop dat deze onderschepping de uitvoer was van Ludo’s geheime plan, maar al snel wordt duidelijk dat hier iemand anders verantwoordelijk voor is. Niet alleen Hein, maar ook Janine is meegenomen door de mannen. Hein heeft zijn eigen plan ten uitvoer gebracht, waardoor Janine opnieuw in handen is van de gevaarlijke seriemoordenaar.

  Gelukkig is er ook nog goed nieuws te melden: Lucas is vrijgelaten!

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De cliff begon echt vet met het overlijden van Marieke en de terugkeer van de Beer, maar ik vond de uitwerking van dat bomvest-verhaal zo ongelofelijk slecht… Toen ik hoorde dat Lucas wéér ontvoerd zou worden en er een herhaling kwam van het verhaal met Hein, ben ik gestopt met kijken. Ik irriteer me ook mateloos aan Q en Lana, gooi ze a.u.b. beiden eruit. Ik probeer het over een paar maanden wel weer 🙁

  2. Ik denk persoonlijk dat Janine en Ludo eruit gaan..? ik hoop het niet! Maarja.. ik kijk al sinds mijn 6de elke dag met plezier naar gtst en dan zou het wel heel jammer zijn als 2 van de personen die er bijna het langst inzitten eruit gaan.

  3. Ik vermoed dat Ludo uit eindelijk Janine vind, Mark wil Hein dood schieten en Mark schiet mis en vermoord Janine en Hein draait door en schiet dan Ludo dood, zo gaan ze er dan samen eruit, zo ze tijdje geleden hadden aangekondigd. GTST is niet meer te redden, kijkcijfers blijven dalen ondanks de wintercliff, die wel goed was, maar er is te veel onzin erom heen zoals met die Tiffy (irritant wijf), dat gedoe rond Max, die Amir heeft officieel geen poot op te staan, maar ja GTST en de wet volgen

   • Jullie moeten niet zo zeilen over de serie ik kijk er al zins het begin er komen en er gaan hier mensen weg maar ik blijf het een goede serie altijd dat gezeik kijk er dan niet meer naar

  4. Mark vertrouw ik ook niet. Die heeft trouwens nog iets recht te zetten met Janine….zou me niks verbazen als hij ook in het complot zit.

  5. Was te verwachten. Hoe dom kun je zijn om hier in te trappen. Ven benieuwd hoe Janine hier levend uitkomt voor de 2e keer

   • Tiffy, Q en Lana… die mogen er wat mij betreft morgen uit. De ‘oude’ Q was nog leuk, maar die nieuwe? Lana… nooit leuk… en Tiffy is enorm irritant. Ik ga altijd even wat anders doen als zij in beeld komt. En wat Anton opeens mankeert? Ook niet meer leuk. Geen idee waar ze mee bezig zijn, maar de dagelijkse soap wordt echt een soap die amper meer de moeite van het kijken waard is. En dat gedoe met Daan mag ook wel een keer afgelopen zijn. Dat boeit ook de kijker niet. Janine en Ludo dragen de serie nog een beetje… Verhaallijn van Amir en Bing (en Sjors) zeer zwak en ongeloofwaardig… Verhaallijn van Zoë en Rick gaat ook nergens meer over. Wat we nu voorgeschoteld krijgen is niks meer vergeleken met 10 jaar geleden. Het wordt weer tijd voor mij om niet meer te kijken… misschien over een paar jaar weer. GTST is een zootje momenteel en niet meer interessant om de tv voor aan te zetten.

  6. Hoe vrij is Lucas?
   Hij is dan wel weer bij de rest. Maar er kan ook een gif ingespoten zijn dat als Janine niet doet wat hij wil alsnog dood gaat.

   Mark lijkt wel dubbele agenda te hebben. Kijkt ook steeds raar naar de camera.