Archief

  Het masterplan van Hein deel 3

  10

  Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

  • Klik hier om het eerste deel te lezen.
  • Klik hier om het tweede deel te lezen.

  Hein is vastberaden om zijn ‘meesterwerk’ af te maken. De seriemoordenaar wil Janine om het leven brengen door haar lichaam te verwikkelen in klei.

  Tijdens het laatste avondmaal dat Hein voor Janine heeft geregeld, neemt Janine het heft in eigen hand. Ze probeert Hein te slim af te zijn door een pilletje in te nemen dat een gif bevat. Hiermee voorkomt Janine dat Hein ook maar enig plezier kan beleven aan zijn masterplan om haar te vermoorden. Het pilletje lijkt te werken, want al na een paar seconden verliest Janine haar bewustzijn. Hein raakt in grote paniek, omdat hij zijn ‘meesterwerk’ nu niet meer zelf kan afmaken.

  Intussen herinnert Lucas zich iets over de plek waar hij is vastgehouden. Dit is dezelfde plek waar Hein en Janine momenteel verblijven. Wordt Janine op tijd gevonden of is alle hulp straks te laat?

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ze ontsnapt en wordt achtervolgt door Hein buiten en wil Janine wurgen, maar op dat moment komt Mark en schiet Hein dood. Daan, Aysen en Ludo probeerden Mark nog tegen te houden om niet te schieten, maar helaas Mark schoot toch. En nu is Mark gearresteerd.
   Het was wel een spannende aflevering zeg heb echt meegeleefd tot het laatste minuut.

  2. Janine overleefd het heus wel
   Zo gaat het nou altijd in een serie.
   Ludo komt oprijd binnen zodat ze naar het zh word vervoert
   Dus weer paniek om niks.
   Laat je niet gek maken, ze overleeft het wel

  3. Het is geen echte zelfmoord want ze wilt niet dood. Alleen wilt ze geen slachtoffer van Hein zijn. En ze hoopt dat ze op tijd gevonden wordt.

  4. Ik denk dat Janine een meesterlijke act heeft gespeeld en zich voor dood houdt, om uiteindelijk onverwachts terug te slaan of ze wordt op tijd gevonden als hij het doorkrijgt

   Hoe dan ook kan dit niet zo zijn.
   Ik vond het zogenaamde medicijn trouwens erg veel lijken op een mini microfoontje.

   Toen ze deze inslikte had ze genoeg van Heins gekke lines opgenomen en kon ze doen alsof dit het zogenaamde medicijn is.

  5. Hierin onderscheidt een dramaserie zich van een soapserie, in een dramaserie zou Janine het nu niet overleven en komen ze net te laat… maarja dit is soap, komen net op tijd en eind goed al goed… helaas

  6. Wel een lugubere aflevering hoor ? Maar ongetwijfeld komen ze precies optijd, maar zal Janine nog wel een poosje in kritieke toestand zijn ofzo…