Archief

  Horror in Meerdijk: Rik draagt bomgordel – deel 2

  20

  Let op! Dit bericht bevat spoilers uit de vooruitgekeken aflevering van 15 januari.

  Eerder schreef GTSTCourant dat de gevaarlijke Jos Uylenburg uit is op wraak en daarbij dit keer niemand spaart. Rik de Jong wordt door Jos gedwongen een bomgordel te dragen om daarmee zichzelf op te blazen in hotel De Rozenboom. Daarbij is het de bedoeling dat Aysen en Bing ook slachtoffer worden.

  Uit paniek rent Rik naar buiten en weet daarmee een explosieve situatie in De Rozenboom te voorkomen. Rik gaat naar Jos’ schuilplaats waar hij al snel het heft in eigen hand neemt. Hij weet namelijk Jos’ telefoon te bemachtigen waarmee met één druk op de knop de bomgordel geactiveerd kan worden.

  Jos sommeert Rik de telefoon neer te leggen, maar Rik dreigt zichzelf en daarmee ook Jos op te blazen. Rik denkt terug aan zijn verleden en besluit op de knop te drukken…

  Betekent dit definitief het einde van Rik de Jong in GTST?!

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hoi, kan iemand vertellen hoe de verhaallijn Rik/Daan is gelopen? Weten ze van elkaar dat ze halfbroers zijn? Ik kan het helaas niet meer terugkijken. Bedankt.

  2. Rik gaat niet dood Aysen komt net optijd binnen lopen en komt in een vuurgevecht met Jos dus hun houden elkaar onder schot.

   • dat klopt!

    iedereen dacht dat Laura er tijdens de 25 jarig jubileum aflevering ook uit ging. Er werden toen ook flashback getoond en der beademing stopte maar ze redde het toch.

    De verhaallijn Daan en Rik moet nog uitkomen en zij relatie met Zoë.

  3. De gordel werkt niet en gaat dus niet af.
   Als je de vooruitzichten leest lees je ook dat Rik en Zoë het een en ander moeten uitzoeken.
   Dus hij overleeft het ,
   Zal me ook niet verbazen als het een bang makerij wassen van de beer.
   Er gaat verder ook helemaal niemand meer dood hoor ,, geen zorgen,,
   Dus wat mijn betreft een hele saaie winterclif …

  4. Het zou raar zijn als Jos er nu al uit gaat, dan is de thrillermaand meteen voorbij terwijl bijvoorbeeld Lucas nog niet ontvoerd is. Tenzij hij toch samenwerkt met iemand

   • Serieus? Wordt Lucas alweer ontvoerd? Dat is toch totaal niet realistisch meer! Hij is al 2x ontvoerd geweest, in 2012 door Aysen en in 2015 door Nick. Ik vind GTST de laatste tijd echt met sprongen vooruit gaan 😀 , maar dit vind ik dan weer jammer.

  5. Flapperdeflap op

   Geen idee.. Het zou wel “out with a bang” zijn. Toch vermoed ik eerder dat onze Jos het bomvest niet geheel juist in elkaar gefreubeld heeft en dat deze niet af gaat.

  6. Of de gordel werkt niet geen idee ma in de eerste promo zie je ook dat aysen schiet in het bos en in het bos heeft Jos die bunker dus als die gordel bij rik af zou gaan dan zou Jos ook dood zijn,en waarom zou aysen anders schieten in het bos,of Jos rent weg van rik met een noodgang en de bom ontploft en rik is dood of Jos rent weg van rik voor de bom en de bom doet het niet en rik overleeft het,

  7. hmm ik lees net [ eerder al gelezen maar eroverheen gelezen waardoor ik t eerst niet zag ] dat Rik en Zoë t 1 of ander moetn uitzoeken op relationele vlak , op 16 januari. Dus misschien blijft ie wel nog tijdelijk in leven?