Archief

  Huiveringwekkende gebeurtenis luidt einde seizoen 33 in

  22

  De zomercliffhanger van GTST nadert en belooft dit jaar spannender dan ooit te worden! Personages, van wie sommigen al jaren deel uitmaken van het GTST-universum, worden geconfronteerd met een huiveringwekkende gebeurtenis…

  In de laatste aflevering van het seizoen staat de bruiloft van Henk en Laura centraal. “Meerdijk maakt zich klaar voor de romantische dag van hun geliefde Henk en Laura. Natuurlijk gaat dit gepaard met strubbelingen”, meldt RTL.

  “Na de huwelijksvoltrekking in De Rozenboom vertrekken alle inwoners naar de partyboot, waar het feest zich voortzet. Terwijl de gasten met elkaar genieten van de bruiloft, geeft iemand de liefdevolle dag onverwachts een compleet andere wending. Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers.”

  De laatste aflevering van het seizoen is op donderdag 1 juni te zien bij RTL 4 (en 25 mei op Videoland).

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop dat de herhalingen op RTL 8 blijven, anders kan ik het nooit meer kijken. ☹ ik kan geen andere abonnementen van zenders er bij nemen € helaas.

  2. OMG, net bij toeval op Videoland de cliffhanger gezien.
   Ik zeg verder niets, ik had verwacht dat er eerder iets zou gebeurden, maar dit is toch een een keer een hele goeie cliffhanger! Potverdikkie

  3. Wow, deze cliffhanger is echt een van de beste tot nu toe. Ik had dit zo niet zien aankomen. Wat een einde. Ik ga niks verklappen maar dit is zo spannend. Wie zal het overleven en wie niet?

  4. Vooruitkijkend op videoland zag ik in de 1 na laatste aflevering Margriet en deze actrice speelt zo goed want ze heeft ineens een blik in haar ogen die angst aanjagend is . Ik denk dat zij compleet doordraait en er op aandringt dat de partyboot gaat varen met alle gevolgen van dien ,Zij denkt ik ben niet meer gelukkig dus jullie allemaal ook niet . Het wordt spannend .

  5. Eke de Leeuw op

   Opmerking.
   Na een niertransplantatie mag je geen alcohol meer drinken.Dit geldt kennelijk niet voor Ludo Sanders

   • Je hebt natuurlijk helemaal gelijk.

    Maar in GTST gebeuren wel vaker dingen, die eigenlijk niet kloppen of kunnen.

    Iets ander: ze drinken of schenken geen alcohol in GTST, alleen de kleur van het drankje lijkt bijvoorbeeld op whiskey.
    Maar dat geheel terzijde. 😁

  6. Alcira. Juliet op

   Jammer.dat jullie op vakantie gaan
   Maar ik begrijp het wel jullie.hebben rust nodig

   Ik wens jullie allemaal veel plezier op vakantie en zie jullie.graag terug

  7. Laura gaat dood door toedoen van… haar ziekte is ook eindig en daar kan je niet lang meer mee doorgaan, ze is nu op een mooie leeftijd om de serie te verlaten dus dit is het einde van Laura..

  8. Jammer dat Ruud Feltkamp + Koert Jan en/of Wilbert en Bartho niet even terug komen.

   Ik denk dat Laura het niet gaat overleven.

   • Sam en Rover worden de laatste tijd niet voor niets genoemd. Zou er iets gaan gebeuren met Linda waardoor haar kinderen weer naar Meerdijk.komen in de spinoff?
    Linda en Luuk krijgen ruzie op de bruiloft, ze zet het op een zuipen en in dronken toestand besluit ze van de boot af te willen en gooit ze het roer om van de boot waardoor die de kant of een andere boot ramt.
    Of zou Nina helemaal doordraaien? Ze is helemaal klaar met haar vader en richt op de bruiloft een pistool op hem? Waarmee ze natuurlijk iemand anders raakt. Laura, Henk, Margriet, Janine of Bing.
    Nog even en we zullen weten wat er gaat gebeuren…

   • Mijn eerste gedachte was, die partyboot zinkt, door toedoen van…….!

    Ik weet het echt niet, het kan alle kanten op, wie het is die iets veroorzaakt op die boot ⛵.

   • BringLucasBack op

    Dacht ik ook. Iemand heeft herhalingen goudkust zitten kijken. Dat was een goede Cliff. Ik denk dat Shanti dr uitgaat vanwege de musicalrollen van Bertrie.