Archief

  Huwelijk Farah en Amir: sprookjeshuwelijk of drama?

  23

  Amir heeft Farah voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd en ze zei volmondig ja! De twee laten er geen gras over groeien, want vrijdag 11 mei stappen ze in het huwelijksbootje. Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten. Wordt het een sprookjeshuwelijk of een groot drama? Het verleden leert dat de meeste bruiloften in Meerdijk niet goed aflopen. Ook de spoiler van 11 mei laat doorschemeren dat er gevaar op de loer ligt…

  De dag van de bruiloft begint al vroeg: er wordt omgekleed, een boeket gehaald, trouwgeloften geoefend en een feestlocatie versierd. En Amir wordt de deur uitgestuurd, want het zien van de bruid brengt ongeluk.

  Het huwelijk is vrijdag 4 mei al te zien op Videoland en RTLXL.

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Farah is van het balkon in de kerk gevallen na dat ze een selfie wilde maken.
   Ik vermoed dat ze dood is gegaan.

   Ook goede verhaallijn om weer iemand uit de serie te gooien lol

  2. helemaal zat van dat Amir en Farah gedoe,na vele jaren(vanaf 1e aflevering ) trouw kijken,is dat nu voorbij,ga mooi zo door schrijvers van gtst

  3. Ik denk dat omdat hun allemaal een andere kant opkijken, en aangezien sjors er nergens opstaat. Dat sjors binnenkomt en zegt amir ik wil jou.

  4. Maar het zou natuurlijk wel kunnen dat Farah ernstig ziek is en niks daarover gezegt heeft en misschien wel dood neer valt na hun ja woord.

  5. Farah en Amir gaan wel trouwen je ziet allemaal foto’s van hun hoe hun elkaar zoenen en boeket weggooiden, elkaar de ringen geven. Er gaat misschien iets gebeuren met Nina of Sjors want hun zie ik niet zitten daar.

    • @Pluisje, Ik heb de foto’s gezien op twitter. Helaas kan ik de link hier niet voor je plaatsen. Mijn reactie wordt dan niet geplaatst/tegengehouden.

     @Vlinder, Nina en Sjors zie ik inderdaad ook niet. Mijn in ziens hoeft dat niets te betekenen. Want je ziet ook niet alle aanwezigen in de zaal of op ’t feest op die foto’s. Misschien zijn ze beiden achter de schermen/organisatie bezig.
     Dat Sjors niet aanwezig is kan ik het mij nog wel voorstellen, gezien haar gevoelens voor Amir. Ik zou zelf ook niet snel naar de bruiloft gaan van iemand waar ik verliefd op ben of zelfs van hou. Jij wel dan!!!

     Bovendien als Nina en Sjors niet op de bruiloft (in zaal en feest) aanwezig zijn, hoe kan dan met hun iets gebeuren? Maar goed we speculeren er een end op los, dus………… afwachten maar.

     • Nog even een aanvulling.
      Nina niet op de bruiloft? Dat zou zo maar kunnen komen doordat Loes, Nina aan het drogeren is en dat Nina (lichamelijk) niet in staat is om naar de bruiloft te gaan/te komen.

      We zien we vanavond (2-5) wat er met Janine gebeurd. Loes drogeert Janine per ongeluk i.p.v. Nina. Janine valt als een blok in slaap en kan maar moeilijk opstaan/op haar benen staan en dit na slechts 1x drogeren. Dan kun je je voorstellen wat er gebeurd met iemand (Nina) als dat vaker gebeurd.

  6. ik denk iets anders als ik de foto zie waar ze aan het dansen zijn staan andere allemaal naar 1 kant op kijken omdat er iets gebeurd en ze kijken niet naar farah ik zie nina ook niet erop zou het kunnen dat zij diegenen is waar wat mee gebeurd