Archief

  Huwelijk met verstrekkende gevolgen in zomercliff GTST

  9

  Het was een onrustig jaar in Meerdijk. Van de veelbesproken moord met diverse verdachten, een bruiloft met een fatale afloop, nieuwe liefdes tot aan vriendschappen waarin niet iedereen te vertrouwen bleek en de terugkomst van oud bekenden. Alle gebeurtenissen komen tot een hoogtepunt tijdens de jaarlijkse zomercliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ op vrijdag 6 juli. Het moment waar iedere fan al weken naar uitkijkt belooft niet alleen een extra spannende avond te worden, maar de hele week lopen de spanningen hoog op. Zo heeft het huwelijk van Aysen en Sjoerd verrassende en ingrijpende gevolgen voor vele Meerdijkers.

  Na een roerige periode met veel ups en downs, breekt eindelijk voor Aysen en Sjoerd de mooiste dag van hun leven aan. Zelfs de zus van Aysen (Nuran) en de broer van Sjoerd (Tim) zijn voor dit bijzondere moment naar Meerdijk gekomen. Op een paar belangrijke gezichten na komen de meeste Meerdijkers samen voor het huwelijk. Het huwelijk krijgt echter een verrassende wending. Intussen gaat Loes door met haar doortrapte plannen en de pogingen om haar te ontmaskeren lopen ernstig gevaar. Loes maakt steeds meer slachtoffers en dat leidt tot een hoogtepunt in de zomercliffhanger.

  Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland. Lees hier waarom.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wat zou er nou tussen Sjoerd en Tim zijn.. zou Sjoerd alleen maar Aysen willen terugpakken en keihard nee zeggen op de bruiloft? Tim vertrouwt het iig niet, je ziet hem steeds zo kijken..

  2. Dennis Dirkson op

   een vast karakter gaat het niet overleven: dit zal Loes zijn.

   Ik denk dat de makers er niet voor gaan kiezen om weer de kijker te laten speculeren of Aysen het gaat overleven. Dit was vorig seizoen ook namelijk het geval.

   Loes is een vast karakter van korte duur en haar rol loopt af.

  3. Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland.

   Jaja, dat doen ze niet om geen spoilers op internet te kunnen plaatsen??

  4. “Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland”

   Jaja, dat doen ze natuurlijk niet om spoilers op internet te plaatsen ??