Archief

  Inge Ipenburg nooit meer in GTST

  4

  Inge Ipenburg keert nooit meer terug in GTST. Dat heeft de actrice vandaag laten weten. Albert Verlinde kondigde vorige maand in RTL Boulevard nog aan dat Ipenburg als Martine Hafkamp terug zou keren in de serie, maar Inge ontkent dit gerucht. Daarnaast vertelt ze dat ze nooit meer te zien zal zijn in GTST.

  ‘Mijn besluit staat vast: ik keer nooit meer terug. Ik ben actrice van beroep, niet Martine Hafkamp. Ik heb die rol gespeeld en het was hartstikke leuk, maar het is klaar. Eens in de paar maanden gaat dat gerucht, maar het sterft ook weer af.’

  Ipenburg speelde tussen 1990 en 1995 de rol van ‘soapbitch’ Martine Hafkamp. Tussen 2003 en 2005 keerde ze nog een keer terug. In seizoen 15 werd ze door Ludo Sanders op een boot gezet. Sinds die tijd wordt ze vermist.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. toch jammer dat inge iepenburg niet terugkeert, hopelijk krijg je geen vervanger, laat Martine dan maar weg, verzin gewoon een nieuw personage of laat Bing meer de rivaal van Ludo worden, het wordt allemaal een beetje mak in huize Sanders en meerdijk, er gebeurt weinig groots meer, vele lijntjes zijn al maanden voor de zomerstop uitgezet maar daar wordt te weinig vervolg aan gegeven.

   • toch jammer dat inge iepenburg niet terugkeert, hopelijk krijg je geen vervanger, laat Martine dan maar weg, verzin gewoon een nieuw personage of laat Bing meer de rivaal van Ludo worden, het wordt allemaal een beetje mak in huize Sanders en meerdijk, er gebeurt weinig groots meer, vele lijntjes zijn al maanden voor de zomerstop uitgezet maar daar wordt te weinig vervolg aan gegeven.
    maar het is toch nooit beweerd dat Maddy Everest ook Martine is? misschien wordt het zelfs wel tijd voor een sluwe slechterik, thijs is niet geschikt, bovendien is met iedereen ruzie hebben wat anders dan gewetenloos.

  2. Maar, hoe gaat die verhaallijn nu dan verder, met Wiet die undercover is in Rusland? Recasting van Martine in de app?

   Verder best jammer als Martine zelf niet meer terug komt in GTST. Ze kan een prima come-back maken onder een schuilnaam om Ludo na al die jaren weer een hak te zetten.