Archief

  Inge Ipenburg nu alweer uit GTST

  4

  De groots aangekondigde comeback van Inge Ipenburg komt vanavond al ten einde: na slechts 2,5 maand verlaat de actrice de serie. Ipenburgs vertrek staat haaks op haar eerdere woorden waar ze aangaf voor langere tijd in GTST te willen blijven.

  Vanavond is op RTL4 haar laatste scène te zien. Dat ze nu vertrekt, is een eigen keuze. “Ik heb na lang aarzelen gezegd: ik wil best, maar echt een vastgelegde periode. Zelf dacht ik aan twee keer twee maanden, dat zijn drie maanden achtereen geworden, anders was het niet handig qua verhaallijn.”

  Inge’s laatste scène belooft erg spectaculair te worden. De actrice laat daarover weten: “Het is best wel een stunt, die ik voor het grootste deel zelf heb gedaan. Echt waanzinnig. Ik heb daarna afscheid genomen van iedereen met een ’tot ziens’.“

  Ipenburg sluit niet uit dat ze op een gegeven moment weer opduikt. “Ze gaat nóóit dood, vermoed ik, niet zolang de serie loopt. Maar misschien denken de schrijvers daar heel anders over.”

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Flapperdeflap op

   Het is inmiddels welbekend bij mensen uit GTST dat als ze het 1 roepen, het tegenovergestelde gaat gebeuren. Ik hoor Lieke nog zeggen “ik blijf nog heel lang in gtst”, een paar maanden later was ze weg, zo is dat met meer acteurs gegaan.

   Ik vind het enorm jammer dat ze nu alweer weg is, als vond ik de verhaallijn zo slecht dat ik haar nu ook niet zal missen. Ze hadden er zoveel meer uit kunnen halen.

  2. Nina hartley op

   Inge kan zoveel roepen als ze wilt. Ook al zegt ze ik wil levenslang in gtst spelen dat beslist zij uiteindelijk niet maar de producers van gtst.

   Dus ik snap niet dat mensen daarop steunen dat Inge dit heeft gezegd. Zij bepaald niks namelijk hoe lang ze wilt blijven. Zo kan iedereen dat willen maar dat gebeurd niet.

   • Dominique op

    waar is zo’n passief-agressieve opmerking nou weer voor nodig? ik vraag me gewoon af waarom A wordt gezegd voor haar comeback, en B nu haar comeback is afgelopen. En hoewel de schrijvers bepalen hoe lang een personage in principe blijft, heeft een acteur daar heus ook wel wat in te zeggen, zeker als het dus maar om een korte comeback ging, ipv eentje voor onbepaalde tijd, zoals dus eerst was gezegd.

  3. Dominique op

   Ik snap haar reactie nu even niet helemaal. ik kan me herinneren dat tijdens één van haar comeback interviews ze had aangegeven dat ze als voorwaarde had dat ze dan wel echt even lang terug wilde komen. nu was dat ineens maar een paar maanden?