Archief

  Inge Schrama vanaf 1 maart terug in GTST

  8

  Vanaf woensdag 1 maart is Inge Schrama weer te zien als Sjors Langeveld in Goede Tijden, Slechte Tijden. In september 2016 was Schrama voor het laatst in de serie te zien in verband met haar zwangerschapsverlof.

  Sjors verliet Meerdijk om Wiet te helpen met haar avontuur in Rusland. Wiet en Jack zijn haar moeder Martine Hafkamp op het spoor die een dag later, 2 maart, weer te zien is in GTST. De eerste scène van Sjors is in een kantoor van Mount High Enterprises in Rusland. Dit is het kantoor van Maddy Everest. Het lijkt erop dat Sjors voor haar moeder werkt, want Martine Hafkamp is Maddy Everest.

  Morgen lees je op GTSTCourant meer informatie over de comeback van Martine Hafkamp.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De maanden / afleveringen van GTST zonder Inge zijn veel minder leuk de afgelopen 6 maanden. Ben heel erg blij dat ze vanaf 1.3.2017 gelukkig weer te zien is in GTST. Ze mag van mij nog jaren in GTST blijven spelen. de afleveringen waarin Inge te zien is kijk ik zoveel mogelijk 2 keer of vaker. Inge was is en blijft nog jaren lang een van m’n favoriete bloedmooie talentvolle actrices in GTST. Inge heeft nu wel concurrentie van o.a Britt Scholte (Kimberly) / Marly van der Velden (Nina Sanders). In het verleden van GTST van actrices Angela Schijf (Kim Verduijn) / Guusje Nederhorst (Roos). Inge heeft in sinds 2003 alleen maar een gastrolletje gehad in comedy Kees & Co en in 1 afl. van Dunya & Desie.

  2. De maanden / afleveringen van GTST zonder Inge zijn veel minder leuk de afgelopen 6 maanden. Ben heel erg blij dat ze vanaf 1.3.2017 gelukkig weer te zien is in GTST. Ze mag van mij nog jaren in GTST blijven spelen. de afleveringen waarin Inge te zien is kijk ik zoveel mogelijk 2 keer of vaker.

  3. Eindelijk komt Inge Schrama – Sjors – na 6 maanden eindelijk weer terug in GTST. Het heeft veel te lang geduurd tot ze nu eindelijk weer terug is in GTST. Ze is al vanaf de 1e keer dat ik haar zag in GTST in 2003 – al meer dan 10 jaar een grote favoriete rol van een bloedmooie actrice die veeeel te weinig te zien is naast GTST. Ze verdient het om ook in speelfilms (romcom’s / komische films/comedy) te mogen spelen. Als je bloopers van haar ziet uit GTST dan zie je dat ze heel veel humor heeft en dat ze heeel erg grappig/komisch is. Zij verdient veeel meeer aandacht op tv en de in bladen voor interviews en fotosessies e.d !!!!

  4. Eindelijk komt Inge Schrama – Sjors – na 6 lange maanden – na de zwangerschap van haar 2e kind – eindelijk weer terug in GTST. Het heeft veel te lang geduurd tot ze nu eindelijk weer terug is in GTST. Hopelijk blijven/zijn Pip Pellens – Wiet – en Mark v Eeuwen – Jack – ook weer voor langere tijd / definitief weer in GTST. Pip Pellens – Wiet – is hopelijk weer definitief terug in GTST. En Mark v Eeuwen zal hopelijk ook weer voor langere tijd terug zijn in GTST.

  5. Eindelijk komt Inge Schrama – Sjors – na 6 maanden eindelijk weer terug in GTST. Het heeft veel te lang geduurd tot ze nu eindelijk weer terug is in GTST.

  6. yes! ben blij dat ze terug is, Sjors i toch wel m’n favoriet, en ze blijft gezien haar afkomst toch altijd een soort van wildcard.

  7. Zou Sjors geen sleutelrol gaan spelen in de verdere verhaallijn en degene zijn die haar moeder weet af te remmen? Maar anders ben ik erg benieuwd naar Sjors VS Bing.