Archief

  Is Judith een psychopaat?

  25

  Het lijkt erop dat Meerdijk een nieuwe psychopaat rijker is. Judith Schoof, de patiënte van Anton Bouwhuis, dringt zich steeds vaker op aan de familie Bouwhuis…

  Judith komt geregeld bij de Bouwhuisjes over de vloer. Hoewel Anton aanvankelijk niet zat te wachten op contact met een patiënt buiten zijn dokterspraktijk, lijkt hij Judith steeds meer te waarderen.

  Tijdens een etentje bij de familie Bouwhuis wordt het zó gezellig dat Judith daar blijft slapen. Maar die nacht gebeurt er iets opmerkelijks… Judith sluipt de slaapkamer van Anton en Linda binnen, gaat op een stoel zitten en kijkt Linda langdurig met een enge blik aan. Wat is zij van plan?

  Delen

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Iedereen die een hekel heeft aan Judith in de serie GTST: doe normaal. ze is een goede mooie actrice die veel uitstraling heeft. Al die negatieve plaatsingen…. Zijn jullie blind ??? Denk het niet… gewoon niet goed bij je verstand.

  2. Fantastisch dat Gtst heeft gekozen voor een kwaliteits actrice die haar vak verstaat ; Judith vertolkt door Christine van Stralen is een genot om naar te kijken , hoe dun de verhaallijn soms ook is. Het is eindelijk weer eens echt spannend en vervreemdend zoals zij haar rol vormgeeft . Ik word er blij van dat een soap ook voor kwaliteit kan gaan!!!!

  3. Ik zit net weer naar oude afleveringen van Goudkust te kijken. Het karakter Sylvia gespeeld door Marianne Vloetgraven is ook erg sterk. Misschien een leuke voor gtst!

  4. Ik zou het wel leuk vinden als de pleegmoeder van Linda weer komt. Helen. En blijkt dat haar ouders toch nog blijken te leven, misschien dat haar ouders vroeger niet voor haar konden zorgen om de 1 of andere reden

  5. Ik denk dat ze de moeder of een ander familie lid is van Sasja en Thijs Kramer al heb ze een andere achter naam die vraag nemen om dat haar Sasja omgekomen na dat rover in die auto heb gereden wat ze vraag opeens heel veel naar Rover. Mischien ver gezocht omdat het al een hele tijd geleden is maar je weet maar nooit

  6. Het lijkt net alsof er een tweede Romy komt die psychopaat is en een dissocinatie heeft. Judith kan inderdaad psychopaat zijn waar linda en Anton niets in de gaten heeft.

  7. Weer een psychopaat die het op iemand voorzien heeft? Snap wel dat het moeilijk is om steeds iets nieuws te verzinnen, maar hoop toch niet dat dit een soort van heel lang ‘Loes’ of ‘Femke’ verhaal gaat worden.

   • Eens. De schrijvers waren vorig jaar zo goed bezig, maar vervallen weer compleet in ongeloofwaardige verhaallijnen. Hopelijk wordt het weer wat beter nu de producent na 21 jaar is opgestapt. Niet dat hij slecht was, maar soms heb je gewoon een frisse wind nodig.

   • Ik denk niet dat deze verhaallijn al te lang gaat duren. In de 3de week van oktober valt Judith door de mand.
    Althans als het daarbij blijft….! Een kat in het nauw maakt rare sprongen.