Archief

  Jack weet het zeker: Martine Hafkamp leeft!

  7

  Het is sinds 2005 een vraag waar veel GTST fans zich mee bezig houden: Leeft Martine Hafkamp nog? Martine krijgt vanaf het moment dat ze terugkeert In Meerdijk een steeds groter wordend conflict met Ludo.

  Ze neemt Yasmin in dienst, die haar samen met Isabella helpt om hem kapot te maken. Deze wraakactie loopt catastrofaal af wanneer Ludo terugslaat. Door hem wordt ze (onschuldig) veroordeeld tot levenslang voor de moord op Carel Kortenaer. Op het moment dat ze vervoerd wordt naar het huis van bewaring, wordt ze ontvoerd door handlangers van Sanders. Onder dwang doet ze afstand van haar aandelen Merenpark en Hafworks. Hij zet haar op een boot en wil dat ze vertrekt. Dit doet ze ook, waarna later de boot teruggevonden wordt zonder Martine. Onduidelijk is of ze nog leeft en zo ja, waar ze op dat moment is.

  In de aflevering van aanstaande dinsdag is te zien dat Jack van Houten nieuwe informatie heeft gevonden over Martine Hafkamp. Via een collega heeft Jack een nieuw bedrijvenimperium in Rusland ontdekt. Het bedrijf heet Mount High en wordt gerund door Maddy Everest. Volgens Jack zou Mount High, MH, kunnen staan voor Martine Hafkamp. Jack heeft onderzoek gedaan naar Maddy Everest en is erachter gekomen dat deze vrouw een jaar geleden nog niet bestond. Het bedrijf Mount High is een jaar na de verdwijning van Martine opgericht. Ook concludeert Jack dat de bedrijfsvoering te herleiden is naar Martine Hafkamp. Van Maddy Everest zijn geen foto’s, aangezien ze het bedrijf achter de schermen runt. Wel heeft Jack een vage foto van Maddy gevonden. Op deze foto is niet duidelijk te zien of Maddy Everest ook daadwerkelijk Martine Hafkamp is.

  Jack heeft de hulp van Wiet nodig om deze zaak verder te onderzoeken. Hij stelt voor dat Wiet als stagiaire binnen Mount High aan de slag gaat. Ze gaat aan de slag als Tess Verdoorn. Na enig twijfelen gaat Wiet overstag; samen met Jack wil ze onderzoeken of de moeder van Sjors nog leeft en wat zij van plan is. Dit was tevens de laatste scène van Pip Pellens als Wiet van Houten in GTST.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop dat de scènes komen als wiet wordt vermomd om te kijken of martine dat werkelijk is.En frits van houten dan?

  2. Hoi @GTSTCourant redeactie,

   Zouden jullie hier ook de twee alternatieven einden willen plaatsen? Ik ben vooral nieuwsgierig naar die van Zeger. Ze zijn momenteel te bekijken op Videoland in de GTST app en RTL XL, maar helaas tegen betaling maar dat mag ik nog niet doen. Ik hoop dat jullie dit wel kunnen zien, ben erg benieuwd!!

  3. Ik hoop dat Martine niet gerecasted wordt als zij terugkeert aangezien Jack ook zei dat ze niet meer te herkennen was….