Archief

  Jada Blagrove over GTST-rol: ‘Naomi staat ver van mij af’

  5

  Jada Blagrove maakt behoorlijk de tongen los met haar rol in GTST. Haar personage Naomi maakt het leven van Steef Verduyn tot een grote hel door hem valselijk te beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. Ze vertelt de ene na de andere leugen, tot groot ongenoegen van een hoop kijkers.

  Jada ontvangt om die reden behoorlijk wat negatieve reacties. “Er zijn mensen die geloven dat Naomi echt is”, vertelt de actrice aan RTL Boulevard. “Naomi staat heel ver van mij af.”

  Mean comments over rol in GTST

  Soapmoeder Jasmine Sendar vult aan: “Op de een of andere manier blijft het me toch verrassen hoe mensen er zo ingaan. Er zijn soms ook best wel mean comments over haar karakter.” Er zijn echter ook positieve geluiden, geeft Jada aan. “Ik krijg wel soms reacties van: wow, dit heb je wel heel goed gespeeld.” 

  Binnenkort komt er een einde aan de leugens van Naomi. Marwan stelt haar aankomende week een ultimatum: als zij de waarheid niet vertelt, dan doet hij dat!

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Maar ja die komt niet terug of je moet een recast oké vinden? Ik vind de meeste recast geen succes alleen Lieke van Lexmond als Charlie was nog wel een succes maar kan niet echt een andere opnoemen. Dacht nog even aan “ Sjors” die deed het goed maar daar heb ik altijd nog gedacht nee dat is niet de echte Sjors.