Archief

  Jan Jaap uit Nieuwe Tijden komt naar Meerdijk

  17

  Een nieuwe crossover tussen GTST en Nieuwe Tijden is in aantocht: Oud-inwoner van het Utrechtse studentenhuis Jan Jaap, gespeeld door Serge Mensink, komt naar Meerdijk.

  Inmiddels zit Jan Jaap al geruime tijd in een psychiatrische inrichting door zijn obsessie voor Tiffy Koster. Vanaf 20 oktober lijkt Jan Jaap weer op vrije voeten te komen, want hij duikt op in de spoilers van GTST. Jan Jaap komt naar Meerdijk met een missie.

  Door Jan Jaaps obsessie voor Tiffy is het aannemelijk dat er een begin wordt gemaakt aan de verhaallijn van Anton Bouwhuis’ geheim: hij blijkt de biologische vader van Tiffy Koster te zijn. Tiffy is altijd in de veronderstelling geweest dat haar biologische vader is overleden, maar dit blijkt niet zo te zijn. Jan Jaap is op de hoogte dat Tiffy’s vader nog in leven is en in Meerdijk woont.

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Toen Jan Jaap in nieuwe tijden kwam ontdekte Amy dat er een verband was met Rutger Goedhart iets wat de schrijvers in het tweede seizoen al weer waren vergeten gaan we dat nu wel terug zien ?

  2. Denk dat hij ook iets met Laura gaat krijgen. Op die collage van toen ( die Amy had gevonden in zijn kast), zat behalve de foto’s van de Utrecht bewoners ook een foto van Rutger. Misschien komt daar ook nog een verhaallijn mee?

   • Dat denk ik dus ook eerst in rozenboom en daarna bij het AZC en volgens mij had Job hem laatst aan de telf. Toen die aan het flikvlooien was met Jop.

  3. Of heeft het iets te maken met de geheimzinnige Zoë. Iedereen vind haar wel aardig, maar er zit iets achter haar, maar wat… Ik ben suppperr benieuwd over het geheim van Zoë!!

  4. Tiffy vind ik zo een leuke personage zo’n herdwig typje echt een leuke personage laat haar er in komen in GTST echt leuk is zij

  5. Flapperdeflap op

   Ik hoop dat Tiffy naar Meerdijk komt en daar blijft, ik vind haar echt heel erg leuk en ze zou een perfecte match zijn voor Noud. Verder mag er inderdaad weleens wat schot komen in die verhaallijn.

  6. Ferry Doedens op

   In de afleveringen van nieuwe tijden is te zien dat jan-jaap een gesprek hoort van de bio moeder van Tiffy. Die vertelt dat haar biologische vader in Meerdijk woont. Dus het zal wel een aantal weken duren voordat Jan-Jaap erachter is wie haar vader is.

   Van de andere kant, Lucas kent Jan-Jaap, en dit zal een nieuwe verhaal lijn op gaan leveren tussen Lucas en Tiffy.

    • Ferry Doedens op

     Dat was vorige week bij nieuwe tijden.

     Lucas zei tegen Tiffy in een gesprek dat hij heel graag wou dat Tiffy in Meerdijk zou komen wonen. En toen zei zij dat dat niet kon vanwege haar studie. Dit geeft al een beetje aan dat er iets gaat gebeuren.

  7. Och jee, weer een gestoord iemand.

   Alleen kan ik nu nog niet de link (in een verhaallijn) leggen naar het gestoord zijn van Jan Jaap en de mogelijkheid dat Anton de biologische vader van Tiffy Koster is.
   Heb je daar een gestoord iemand voor nodig om daar achter te komen?

   Maar goed, ik ben benieuwd.