Jan Jaap uit Nieuwe Tijden komt naar Meerdijk

by GTSTCourant

Een nieuwe crossover tussen GTST en Nieuwe Tijden is in aantocht: Oud-inwoner van het Utrechtse studentenhuis Jan Jaap, gespeeld door Serge Mensink, komt naar Meerdijk.

Inmiddels zit Jan Jaap al geruime tijd in een psychiatrische inrichting door zijn obsessie voor Tiffy Koster. Vanaf 20 oktober lijkt Jan Jaap weer op vrije voeten te komen, want hij duikt op in de spoilers van GTST. Jan Jaap komt naar Meerdijk met een missie.

Door Jan Jaaps obsessie voor Tiffy is het aannemelijk dat er een begin wordt gemaakt aan de verhaallijn van Anton Bouwhuis’ geheim: hij blijkt de biologische vader van Tiffy Koster te zijn. Tiffy is altijd in de veronderstelling geweest dat haar biologische vader is overleden, maar dit blijkt niet zo te zijn. Jan Jaap is op de hoogte dat Tiffy’s vader nog in leven is en in Meerdijk woont.


Lees ook:

17 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Mjo
7 oktober 2017 17:16

Och jee, weer een gestoord iemand.

Alleen kan ik nu nog niet de link (in een verhaallijn) leggen naar het gestoord zijn van Jan Jaap en de mogelijkheid dat Anton de biologische vader van Tiffy Koster is.
Heb je daar een gestoord iemand voor nodig om daar achter te komen?

Maar goed, ik ben benieuwd.

Fleur
7 oktober 2017 23:01
Antwoord op  Mjo

In de gtst magazines van deze zomer was dit een verhaallijn waar we zijn achter gekomen

Ferry Doedens
7 oktober 2017 17:21

In de afleveringen van nieuwe tijden is te zien dat jan-jaap een gesprek hoort van de bio moeder van Tiffy. Die vertelt dat haar biologische vader in Meerdijk woont. Dus het zal wel een aantal weken duren voordat Jan-Jaap erachter is wie haar vader is.

Van de andere kant, Lucas kent Jan-Jaap, en dit zal een nieuwe verhaal lijn op gaan leveren tussen Lucas en Tiffy.

Ygone
7 oktober 2017 18:52
Antwoord op  Ferry Doedens

Er was laatst een spoiler dat Lucas tiffy op ging zoeken

Ferry Doedens
7 oktober 2017 20:08
Antwoord op  Ygone

Dat was vorige week bij nieuwe tijden.

Lucas zei tegen Tiffy in een gesprek dat hij heel graag wou dat Tiffy in Meerdijk zou komen wonen. En toen zei zij dat dat niet kon vanwege haar studie. Dit geeft al een beetje aan dat er iets gaat gebeuren.

Flapperdeflap
7 oktober 2017 23:35

Ik hoop dat Tiffy naar Meerdijk komt en daar blijft, ik vind haar echt heel erg leuk en ze zou een perfecte match zijn voor Noud. Verder mag er inderdaad weleens wat schot komen in die verhaallijn.

Flapperdeflap
7 oktober 2017 23:36

Nee wacht, ik hoop dat Mark, die al in Meerdijk werkt, ook in GTST komt. Blijvend.

Vlinder
8 oktober 2017 00:04

Tiffy vind ik zo een leuke personage zo’n herdwig typje echt een leuke personage laat haar er in komen in GTST echt leuk is zij

lol
9 oktober 2017 17:58

Of heeft het iets te maken met de geheimzinnige Zoë. Iedereen vind haar wel aardig, maar er zit iets achter haar, maar wat… Ik ben suppperr benieuwd over het geheim van Zoë!!

Vlinder
9 oktober 2017 18:25

Zoë is naast haar baan in het ziekenhuis ook een escortgirl, dat is haar geheim.

Chenilla
16 oktober 2017 20:20
Antwoord op  Vlinder

Dat denk ik dus ook eerst in rozenboom en daarna bij het AZC en volgens mij had Job hem laatst aan de telf. Toen die aan het flikvlooien was met Jop.

Patricia
9 oktober 2017 21:16

Denk dat hij ook iets met Laura gaat krijgen. Op die collage van toen ( die Amy had gevonden in zijn kast), zat behalve de foto’s van de Utrecht bewoners ook een foto van Rutger. Misschien komt daar ook nog een verhaallijn mee?

Vlinder
10 oktober 2017 09:07

Ja, misschien was hij wel de zoon van Rutger.

pearly
11 oktober 2017 18:25

Na Tim nòg een “geheim” kind van Anton?? Gaat lekker zo …

Pinned
14 oktober 2017 22:55

Toen Jan Jaap in nieuwe tijden kwam ontdekte Amy dat er een verband was met Rutger Goedhart iets wat de schrijvers in het tweede seizoen al weer waren vergeten gaan we dat nu wel terug zien ?

Marina
24 oktober 2017 14:50

Wat nou als Jan Jaap voor JJ staat aka Valentijn Sanders? ??

Manuela
31 oktober 2017 23:37

Nu een dochter? Nou dat slaat nergens op zeg! Laat het dan een dochter van iemand anders zijn, en de moeder is?

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!