Archief

  Janine begint aan chemokuur

  6

  Onzekere tijden zijn aangebroken voor Janine Elschot. In oktober werd ze gediagnosticeerd met borstkanker en inmiddels is de ex-vrouw van Ludo Sanders begonnen met haar eerste chemokuur.

  In plaats van een borstamputatie, kiest Janine voor chemotherapie. Mocht de tumor in haar borst door de chemokuren krimpen, dan is de kans op een borst besparende operatie groter.

  Gelukkig heeft Janine weinig last van haar eerste chemokuur en kan ze de kerstdagen, zonder al te veel bijwerkingen door het ‘gif’ in haar lichaam, met haar familie vieren. Minder leuk nieuws is er voor Eva, Janines ‘kankervriendin’. Zij heeft namelijk te horen gekregen dat de artsen niets meer voor haar kunnen doen.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. verwacht dat Janine het wel degelijk gaat overleven hoor..
   Kan mij ieder geval niet zo snel indenken dat ze haar dood laten gaan.
   Dan zouden we van twee belangrijke karakters afscheid moeten gaan nemen want dan gaat Ludo er ook uit..
   Of het zou een weloverwogen keuze zijn van Caroline en Erik om de serie te gaan verlaten maar vooralsnog lijkt daar geen sprake van te zijn.

  2. Flapperdeflap op

   Ik vind dit geen leuke verhaallijn om naar te kijken. In real life heb je al genoeg te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Niet echt ontspannend om daar dan in een soap ook nog mee geconfronteerd te worden.

  3. Dit was ook zo voorspelbaar, doen soaps altijd met heftige ziektes. Introduceer een gastrol en laat die overlijden, terwijl het hoofdpersonage geneest.