Archief

  Janine werkt samen met Billy

  17

  Een onverwachte wending in Meerdijk: Janine Elschot slaat de handen ineen met Billy de Palma! Voor deze bijzondere samenwerking heeft Janine zo haar redenen.

  Ludo vertelt haar namelijk dat hij verantwoordelijk is voor Richards arrestatie. “Het is waar, dat Richard nu vastzit op Sicilië komt door mij”, zegt Sanders tegen zijn vrouw. Janine weet niet wat ze hoort: “Er verdwijnt nu iemand de gevangenis in voor jaren door jou, een onschuldig iemand.” Eén ding is voor Janine zo klaar als een klontje: ze kan het niet laten gebeuren dat Richard onterecht achter de tralies verdwijnt.

  Intussen is Billy de Palma druk bezig om Richard uit de cel te krijgen. Plots krijgt ze steun uit onverwachte hoek. “Over een paar weken zitten wij in onze villa aan een tropisch strand”, vertelt Billy telefonisch aan Richard. Janine luistert mee en knikt goedkeurend. De twee vrouwen gaan er samen voor zorgen dat Richard snel op vrije voeten komt…

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Weg met Billy bil. Zo noemen ze haar die ene vriendin haha geweldig stuk was dat met Ludo Billy en die vriendin in de rozenboom.

  2. Janine is inderdaad de moord op Leon vergeten en haar grote plan om het lijk te dumpen. Was ook haar idee. Ludo belde de politie meteen. Ze zei toen van mee je kan de politie niet bellen…

   Dit bedoel ik met schijnheilige Janine en dan nu de moraalridder uithangen om Richard. Fock Richard laat hem nog paar maanden wegrotten. Dankzij hem zat Ludo zo lang op het eiland zonder eten etc.

   Ik hoop dat zowel Ludo als Daan hun wraak kunnen krijgen op Billy en Richard. Billy moet ook nog goed aangepakt worden door Daan. Vanwege dag nepverhaal van Louise.

  3. Ze proberen met van alles Janine een soort van powervrouw te maken maar ze straalt hoe dan ook nul kracht uit. Hoe hard ze ook staat te stampvoeten en de stoom uit haar oren komt als ze tegen Ludo aan staat te tetteren. Met van die grote ogen. Meer aandoenlijk.

  4. Daan weer eigenlijk van binnen wel dat Ludo aan de goede kant staat. Dat zei Ludo ook tegen hem maar dat is gwn ook zo. Daan heeft ook een verleden met Billy dus hij weet ook wel beter. Billy heeft hem veel geflikt. Daan is beter af bij Ludo die naait geen mensen. Pas als Daan wat zou flikken.

   Richard en Billy zijn echte ratten. De grootste troef hebben Ludo en Daan in handen. Ja Billy heeft een boekje en met zogenaamde dingen die Ludo heeft gedaan maar dat zal niet te vergelijken zijn met moord. Plus wat is dat nou voor bewijs. Iedereen kan wat in een boekje schrijven eigenlijk. Die hele shit slaat nergens op.

   Het bewijs voor moord is nog anders. Op het lichaam en op dat stuk zit dna van Billy.

   • Als je voldoende oefent en dat blijft doen,gaat dat vanzelf als een normale been aanboelen.iemand uit ex on the beach heeft ook een houten been en die heeft er zelfs mee gebokst.Kan gewoon.

  5. Wat is Janine toch een domme zogenaamde moraalridder. Wat een raar wijf is dat zeg. Zelf maakt ze altijd de verkeerde keuzes en als ze wat doet etc alleen als het maar in haar voordeel is. Wilt ze het goed doen geef Billy aan bij de politie en alle bewijzen.

   Moord is goed genoeg om Billy te helpen. Ze heeft leon wel afgemaakt en Janine was de reden dat het lijk ook gedumpt is ergens nu. Ludo ging de politie bellen maar Janine wou het niet. Die verhalen worden echt met de dag ongeloofwaardiger.

   Janine is nog met de dood bedreigd door Richard. Plus wat die Billy en Richard hebben uitgevreten. Veilinghuis in handen krijgen en door toedoen van Richard zat Ludo vast op het booreiland. En zelf na zijn terugkeer moest de vogel ook nog eens afgemaakt worden door Richard. Man man man wat is dit toch een raar wijf die Janine altijd al geweest. Na alles wat zE geflikt hebben nog hun helpen. Dit wordt zeker einde Ludo en janine. En ik hoop dat ze dan ook niet meer samen komen.

   • Inderdaad ik snap ook niets van die plotselinge move van Janine.
    Moraalridder was ook gelijk wat in mij op kwam. Janine lijdt blijkbaar aan selectief geheugenverlies, na wat Richard haar (en haar gezin incl. Ludo) allemaal heeft aangedaan.

    • Haha idd zeg. Janine is door de jaren heen echt een kut personage geworden. En nu ik erover nadenk het is echt altijd zo gegaan met haar. Elke keer maar weer en zelf ook het gevaar opzoeken iedere keer en Ow dan moet ze weer gered worden door iemand. Altijd met gekken te maken obsessief gedrag. Plus als het te moeilijk wordt dat ze samen sterk moeten zijn dan peert ze hem altijd Ludo moest voor Sophia kiezen 😂

  6. Nee kan het einde niet zijn van Ludo en janine,want dat zou het einde zijn van gtst.
   Dan kijkt niemand meer 🤣🤣🤣

  7. Ik denk ook niet dat Ludo en Janine weggaan, want dan kunnen ze wel stoppen met GTST. Ludo komt sowieso altijd overal onderuit. Vind het wel leuk dat Janine en Billy gaan samenwerken.

  8. Ik denk niet dat het het einde wordt van ludo e janine. Zij houdt het geheim voor hem net zoals hij ele dingen voor haar verzweeg. Ze pakt hem op deze manier terug….