Archief

  Janine wordt Heins meesterwerk

  6

  Onderstaand bericht bevat informatie over vooruitgekeken afleveringen van GTST.

  Het belooft weer ouderwets spannend te worden in GTST. Janine wil dolgraag met de ontsnapte Hein in contact komen. Aanstaande vrijdag is te zien dat Janine een geheime ontmoeting in het bos heeft met Hein. Hein biedt haar iets te drinken aan en stelt voor om daarna naar zijn huis te gaan.

  Eenmaal thuis is Hein in zijn nopjes omdat hij eindelijk één-op-één met Janine kan zijn. Janine wil graag met Hein praten, maar Hein zit hier niet op te wachten. Na het drinken van een glas wijn, komt de grootste angst van Janine uit. Hein zegt dat het hem nooit om het boek is gegaan dat Janine over hem aan het schrijven is. Het ging hem al die tijd alleen maar om Janine! Hij wil Janine laten voelen wat al zijn andere vrouwelijke slachtoffers gevoeld hebben. Hij noemt Janine zijn meesterwerk en belooft haar iets heel bijzonders.

  Plotseling heeft Janine geen gevoel meer in haar rechterhand. Hein zegt dat de spierverslappers beginnen te werken. In het sapje dat Janine eerder op die dag had gedronken, zaten namelijk spierverslappers. Heins plan kan nu eindelijk tot uitvoer worden gebracht: het vermoorden van Janine. Wordt vervolgd…

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wie spreekt er nu met een seriemoordenaar af? Ben je toch dom bezig. Zitten trouwens meer domme,irritante types in de serie. Eigenlijk verspilling van je tijd!