Archief

  RTL: ‘Verhaal Janine komt in cliffhanger GTST tot hoogtepunt’

  11

  De traditionele zomercliffhanger van GTST is voor de kijkers van Videoland morgen al te zien. RTL licht vandaag een tipje van de sluier op over de zinderende finale van seizoen 34.

  “De laatste aflevering van het seizoen markeert traditiegetrouw het einde van een turbulente reeks gebeurtenissen voor de inwoners van Meerdijk”, schrijft RTL in een persbericht. “Zo schrikt Marwan als Tamara hem onverwachts aan Ewald voorstelt en zich van een onverwachte kant laat zien, krijgt Henk te horen dat Laura bijna is verdronken en ontvangt Shanti de uitslag van de vaderschapstest.”

  Lees verder onder de foto.

  De familie Sanders hoort schokkend nieuws over Nola.
  © RTL / Jasper Suyk

  Maar er gebeurt meer, zo belooft RTL. “Stefano presenteert met groot succes zijn evenement. Nola maakt hierbij ook grote indruk als ze een bekentenis doet voordat ze aan haar balletuitvoering begint – een onthulling die haar leven en dat van haar familie en vriendje ingrijpend zal veranderen. Ondertussen heeft niemand door dat Janines dubbelspel van de laatste tijd tot een ongekend hoogtepunt komt…”

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. dit was de slechtste cliffhanger in tijden! dit is gewoon een nieuwe verhaallijn beginnen en iedereen op vakantie sturen.

  2. In de maand trailer hoor je iemand (waarschijnlijk een agent) zeggen ‘we zijn met spoed opzoek naar uw vrouw’. Dat is nog niet geweest dus dat zou morgen moeten komen. Dus ik denk dat Janine nog door de echte Willen wordt ontvoerd

  3. Die Willem is die verslaggever in het verlaten huis! Die maakte een opmerking over meisjes en daarnaast speelde hij al eerder in gtst en heette Willem (Witteveen)
   Kan geen toeval zijn!

  4. Krijg een beetje gevoel van de trouwerij van Noud en Nina tich jaar geleden. Dat Willem Roest hij het event binnen sneakt en een wapen pakt en er doden/gewonden valle

  5. Belachelijk: 4 uitzendingen per week van amper 20 minuten en nu 3 maanden zomerstop dat al eind mei begint. Begin van het einde?

  6. Wow, dat word spannend morgen op videoland..
   Zou Henk van schrik dan een hartstilstand krijgen?
   En is Tamara een undercover agent?
   Zou Janine nu de echte Willem tegen komen ? Aangezien ik e ht denk dat de man die nu is opgepakt niet de echte Willem Roest is…
   Dat word echt spannend.. ik kan niet wachten..
   Veel kijkplezier lieve videoland kijkers …

   • Morgen weten we het.
    Ik dacht inderdaad ook dat het de verkeerde Willem is. Gezien hij helemaal zwijgt.
    In andere spoilers las ik dat Tamara Marwan voorsteld aan haar man. Mogelijk dat die in een rolstoel oid zou zitten. Maar als ik hoor dat Marwan morgen over een oortje praat. Denk ik eerder aan politie of oplichting

   • Willem is denk ik die man in dat verlaten huis dus dat artikel in de krant had geschreven. Hij zei ook iets over meisjes. En deze acteur heeft al eerder in gtst gespeeld en raad eens hoe hij destijds heette? Willem (Witreveen)
    Kan geen toeval zijn lijkt mij.