Archief

  Jasmine Sendar scoort rol in GTST

  6

  Een nieuw gezicht in Meerdijk! Actrice Jasmine Sendar maakt vanaf maandag 15 mei haar opwachting in het fictieve soapdorp.

  Sendar is geen onbekende in soapland. Ze brak in 1999 door dankzij haar rol in Goudkust, waar ze twee jaar lang de rol van Bibi Zuidgeest speelde. Daarna was ze jarenlang te zien als verpleegkundige Kyra Isarin in ONM. 

  Over haar rol in GTST is op dit moment weinig bekend. Op Videoland is al te zien hoe Sendars voorlopig nog naamloze personage haar debuut maakt als gast in café De Koning. 

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Sonja Cuperus-Heederik op

   Linda en Luc mogen er zo snel mogelijk uit, vreselijk stel, Merel vind ik ook niks meer aan, eigenlijk de hele Verduyn familie vind ik te braaf. Gtst is allang niet meer wat het was, zo saai bah

  2. Om haar personage te laten zeggen dat het rioolwater aan haar schoenen wel droogt, vond ik wel heel laag bij de grond uitgekozen voor het script. Dat had met creativiteit nog veel beter en charmanter gekund. Het lijkt me dat zei en Julian goed bij elkaar passen. Dar zij perongeluk zwanger van haar raakt ofzo en het daardoor niet meer goed komt met Sas.