Archief

  Jef, Rik en Maria keren terug, Nina bevalt en Noud vertrekt

  18

  Met de terugkomst van drie personages belooft het een spannende novembermaand te worden in Meerdijk. Rik, Jef en Maria (de moeder van Rik) maken opnieuw hun opwachting in Meerdijk. Al snel wordt duidelijk dat Maria de Jong en Eduard Stern geen onbekenden van elkaar zijn…

  Noud wil Nina terug. Gaat hem dit lukken of gooit hij de handdoek in de ring en verlaat hij Meerdijk? Intussen heeft Nina wel wat anders aan haar hoofd. Ze staat op het punt om te bevallen! Amir helpt haar, maar is dit wel zo verstandig?

  Bekijk hieronder de promo.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Dat klinkt ook wel aannemelijk. Dat Maria zwanger was van de zoon van Eduard. En om een schandaal te voorkomen heeft ze haar kind (Daan) af moeten staan. Zouden de biologische vader en de adoptiemoeder van Daan dan ook nog in de serie komen? Misschien wordt Maria afgekocht om haar mond te houden en gebruikt zij het geld voor Riks revalidatie.
   Of is Rik juist het buitenechtelijke kind van de zoon van Eduard en kan ie daardoor zijn eigen revalidatie betalen?
   Tweede optie lijkt me meer te passen in GTST. Rik is dan het oudste kleinkind, dus de stamhouder. Als Job nog een zoontje zou krijgen, zou de Stern lijn voortgezet kunnen worden.

   • Daan is de kleinzoon van Eduard dus dat kan niet. Dan zou het Rik moeten zijn. Dit maakt Rik de oom van Daan en dus een treetje hoger in de eventuele erfenis en familiekapitaal.

   • zoizo betaald zij de revalidatie niet want zoe weet rik om te praten en gaan door met de poppen kast en trouwt met daan om de revalidatie te betalen en wijst laura s geld af om daan terug te betalen

  2. Ik vermoed dat Maria de biologische moeder van Daan is en dat ze misschien gedwongen is om hem bij de geboorte af te staan. Haar andere zoon Danny heeft ze later naar hem vernoemd misschien? Als dit klopt dan zijn Rik en Daan half broers van elkaar.

  3. Misschien blijkt Rik wel een buitenechtelijk kind van Eduard te zijn, waardoor hij recht heeft op een deel van de erfenis en hij zn eigen revalidatie kan betalen.

    • Dat zou betekenen dat Maria of de oma van Rik is die hem geadopteerd heeft als haar eigen zoon, of dat Maria het met de vader van Daan gedaan heeft. Beide opties klinken minder waarschijnlijk dan dat Maria een oude scharrel geweest is van Eduard en dat Rik een buitenechtelijk kind is van Eduard. Rik is dus misschien wel een oom van Daan. Job en Daan komen qua leeftijd ook wel aardig overeen.

  4. Ik snapte een paar jaar geleden al totaal niet waarom de verhaallijn tussen noud en nina plots uit het niets stopte, alleen omdat noud net te laat was om haar bruiloft met bing tegen te gaan. nina en noud waren verliefd op elkaar, maar ineens, puur omdat nina met bing getrouwd was, was dit over.
   ik hoop dat nina en noud weer samen komen, zou het sowieso erg jammer vinden als noud vertekt.

  5. uit de promo kan niet specifiek gezegd worden of hij de serie verlaat. GTST heeft na de betreffende leader ook niks gemeld over zin vertrek.

  6. Jef ook terug, leuk! Had wel verwacht dat hij terug zou komen om Sinterklaas te spelen, maar blijkbaar krijgt hij een wat langere verhaallijn… zal wel met Maria zijn. Benieuwd hoe zij Eduard dan weer kent. Ik ben gewoon benieuwd geworden door de promo, eerste keer dit seizoen 😀 Noud ga ik niet missen, zijn verhaal was al lang uitgespeeld. Wordt alleen wel steeds moeilijker iets voor Laura te verzinnen, hopelijk blijft ze wel.