Archief

  Keert Ingmar Schrama ooit nog terug in GTST?

  7

  In mei 2017 krijgt actrice Ingmar Schrama, die sinds 2003 de rol van Sjors Langeveld speelt, te kampen met een burn-out. De actrice legt per direct al haar werkzaamheden neer. De rol van Sjors wordt vanaf dat moment gespeeld door Melissa Drost.

  Momenteel is er veel te doen om het nieuwe leadershot van Sjors Langeveld. Vanaf volgende week maandag zal niet Inge, maar Melissa te zien zijn in de opgefriste leader. Veel fans denken dat door deze wijziging Schrama definitief is vervangen door Drost. GTST laat in een reactie weten dat het nog altijd de bedoeling is dat Schrama op termijn terug zal keren in de soap: “Regelmatig krijgen wij vragen over de situatie van Inge Schrama. Vooralsnog focust Inge zich op haar herstel en is de situatie voor GTST ongewijzigd. We zijn heel blij dat Melissa Drost haar de komende tijd wil blijven vervangen in de rol van Sjors Langeveld. Daarom is zij te zien in de update van de huidige GTST-leader.” 

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Net alsof GTST naar een fansite zal publiceren dat Ingmar gaat stoppen.

   Het wachten is op Boulevard. Die zullen wel melden of ze wel of niet terugkomt.

  2. Ik hoop echt dat ze terugkomt. Melissa doet het wel goed maar ik vind haar gewoon niet Sjors. Soms denk ik echt van Sjors had dit normaal heel anders gezegd of anders gereageerd. Maar het is natuurlijk hoe Melissa zelf invulling geeft aan de rol. Alleen kan ik niet aan haar wennen. Ik zou Inge ook veel leuker vinden als Sjors als ze iets met Amir zou krijgen.

  3. Ik wens haar heel veel beterschap toe in de komende maanden,En dat ze weer goed voelt weer terug keert in g.t.s.t.Maar is zij niet zwanger dan??Want als Sjors Kan zij niet zwanger raken??In de serie??Maar voor nu wens ik haar heel veel sterkte toe,inde komende maanden,Vriendelijke groet Karin,

  4. fijn dat ze even met een reactie hier op komen. ik mis ingmar wel in de soap, zij is voor mij gewoon echt sjors, en heeft daarmee ook ervoor gezorgd dat sjors al jaren m’n favoriet is. ik ben blij dat het dus nog steeds de bedoeling is dat ze terug komt. dat gezegd te hebben; respect voor melissa drost, het moet niet makkelijk zijn om zo’n rol plots over te nemen, wetende dat mensen wel graag de originele actrice terug willen zien. ik snap waarom ze haar voorlopig in de leader hebben gezet, dat verdient ze wel.