Archief

  Keert Stefano zonder rolstoel terug naar Meerdijk?

  11

  Merel en Stefano vertrokken begin januari voor een korte vakantie van drie weken naar New York, maar de twee zijn nog altijd niet terug. Invalide Stefano blijft langer in Amerika om daar in een kliniek te werken aan zijn herstel. Merel kan kennelijk maanden wegblijven van haar werk en stage en blijft dus ook in de VS. De grote vraag is nu: keert Stefano straks zonder rolstoel terug naar Meerdijk?

  Bas Muijs (Stefano) en Sophie Bouquet (Merel) zijn vanwege het nieuwe en warrige beleid van GTST voorlopig niet in de RTL 4-soap te zien. “Het is eigenlijk al een tijdje zo dat acteurs er tijdelijk uitgeschreven kunnen worden. Dit gebeurt ten goede van de serie, om andere verhaallijnen meer aandacht te geven”, verklaarde RTL begin deze maand tegenover Televizier. “Dat gaat vaker gebeuren, maar ze komen ook zeker weer terug.”

  Wanneer soapsterren Bas en Sophie weer in de serie te zien zijn, is niet bekend. Ook is niet bekend of Stefano veroordeeld blijft tot zijn rolstoel. In GTST weet tot nu toe elk personage op wonderbaarlijke wijze te herstellen van een verlamming. Zo was Ludo vroeger verlamd (en blind), had Nina geen gevoel meer in haar hand en kon Charlie niet meer lopen. Inmiddels voelt iedereen zich weer kiplekker. Overkomt Stefano hetzelfde wonder? In GTST kan alles!

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Dat is normaal hoor, veel mensen met een been prothese kunnen op een normale manier weer lopen na een tijd van revalidatie en training. Er zijn zelfs mensen die gewoon kunnen rennen.
    Dit werd ook uitgelegd in de serie destijds.

  1. Had Nina jaren terug ook niet een rolstoel die ze kon omklappen zodat ze kon staan of was dat iemand anders?
   In GTST kan inderdaad alles… heel bijzonder! Daarbij is inderdaad het dorpje Meerdijk niet echt een afspiegeling van hoe Nederland bevolkt is. Mensen met letsel, hebben er na verloop van tijd geen last meer van (terwijl ieder ander mens er niet van kan genezen) en zijn alle mensen slank. En toch blijven we er naar kijken…
   Persoonlijk vind ik ook het ontslagbeleid of hoe ze het ook noemen bijzonder te noemen…

  2. rene met kleine r op

   Lopend terug komen is een absolute schaamteloze belediging aan alle dwarslaesie patiënten , dus nee gewoon in die stoel blijven zitten of wegblijven en trouwens, maar één gehandicapt medemens in een heel dorp is volgens mij al een beetje weinig als een afspiegeling van de samenleving die de schrijvers zo graag willen laten zien.