Archief

  Kerstverrassing voor Anton Bouwhuis: dochter Tiffy staat voor de deur!

  8

  Het belooft dit jaar een onvergetelijke kerst te worden voor Anton Bouwhuis. Hij komt er namelijk achter dat hij nog een dochter heeft, Tiffy Koster!

  In 2017 onthulde het GTST Magazine dat Tiffy Koster de biologische dochter is van Anton Bouwhuis en Bernadette van Panhuys. Bernadette had jaren geleden een kortstondige affaire met Anton. Ze raakte in verwachting van zijn kind, maar heeft dit nooit aan hem verteld. Na de geboorte besloot Bernadette haar baby, Tiffy, af te staan.

  In 2017 komt Tiffy erachter dat Bernadette haar biologische moeder is. Ze wil ook haar vader leren kennen, maar Bernadette laat Tiffy geloven dat haar biologische vader is overleden. Halverwege 2018 komt de waarheid aan het licht als Bernadette aan Tiffy opbiecht dat haar vader nog in leven is én in Meerdijk woont.

  Tijdens de zomercliffhanger van 2018 komt Tiffy naar Meerdijk met als doel haar vader en andere familieleden te leren kennen. Al gauw besluit ze dit plan te staken, omdat ze walgt van de manier hoe halfbroer Sjoerd Aysen tijdens hun huwelijk te kakken heeft gezet. Daar lijkt nu echter van terug te komen, want tijdens de feestdagen maakt Tiffy aan Anton bekend dat ze zijn dochter is.

  Hoe zal Anton reageren?

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!