KIJKERS GERAAKT DOOR BEVALLING DEMI: ‘PRACHTIG’

by GTSTCourant

De bevalling van kersverse tienermoeder Demi Verduyn heeft donderdagavond heel wat emoties losgemaakt bij kijkers van GTST. Direct na de geboorte moest ze haar zoontje Tom afstaan aan de adoptieouders. De scène werd begeleid door het nummer In Jouw Hart, gezongen door Stephanie van Eer. Op Twitter reageerden fans vol emotie op de aflevering.

“GTST heeft zich met deze aflevering overtroffen. Wow!”, schrijft Judith. “Pffff deze aflevering, wat ontroerend…Dit liedje draait morgen iedere radiozender. Zo mooi!”, vindt Anouk. Bij Mariska werd een gevoelige snaar geraakt. “Ik huil de tranen die ik nooit heb hoeven te huilen bij het zien van GTST”, schrijft ze. “Trots op de keuze die ik gemaakt hebt. Blij met de keuze om wel zwanger te blijven. Om voor mijn kindje te gaan 4 jaar geleden… En complimenten voor deze mooie aflevering.”

Benieuwd naar de volledige versie van het nummer In Jouw Hart? Beluister het lied hieronder via Spotify of bekijk de muziekvideo.


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!