Archief

  Kijkers in shock door cliff: ‘Holy fuck!’

  30

  De 33e zomercliffhanger van GTST maakt behoorlijk de tongen los! De spannende aflevering begint vrolijk en liefdevol met het huwelijk van Henk en Laura, maar eindigt met een dramatisch ongeluk…

  Na de bruiloft keren alle Meerdijkers met hun auto huiswaarts. Laura en Henk schrikken zich dood als een verwarde Margriet zich ineens op de achterbank van hun auto bevindt. Zij trekt plotseling aan de handrem en veroorzaakt daarmee een kettingbotsing! Kijkers raken er niet over uitgepraat op sociale media.

  https://twitter.com/minetteh/status/1664306687975604227?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1664306687975604227%7Ctwgr%5E5df27734f26ed5ef93780bddc4565134f6ba7216%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fminetteh2Fstatus2F1664306687975604227widget%3DTweet
  Delen

  30 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ook Nola heeft het gehoord, blijkt uit de beelden Zou ze haar moeder op tijd wakker hebben gemaakt om naar de bruiloft te gaan?

  2. Ik heb vernomen, dat momenteel laatste audietierondes spelen voor 8 nieuwe karakters.
   – Een pleeggezin met 4 kinderen
   – En een jong stel

   Britt Scholte en Holly Mae Brood zijn afzonderlijk gesignaleerd en komen hoogstwaarschijnlijk terug als docent en Amy onbekend.

   Mensen zijn direct benaderd net zoals in het begin en deden auditie in Haarlem

   Ik hoop dat het iig. van Amy waar blijkt en ze nog een goeie acteur meeneemt

   • Aale Sanchez op

    Dit heb je van ene reza of marieke gehoord!!

    Als het waar is en mensen zich niet aan geheimhoudingsplicht houden, heb je kans dat hele plannen nog worden omgegooid.

    Ik hoop iig wel dat Amy terug komt, maar ik zie niet echt voor me hoe dat moet lopen met Britt. Hopelijk blijft de focus zoals nu iig gewoon op doelgroep 20+ en niet allerlei school en stage scenes

    • Als Amy en Kimberley echt terugkomen, lijkt het me duidelijk dat Stefano het ongeluk niet overleefd.
     @Aale ik zie het ook niet echt voor me met Britt, de rol van Kimberley was echt enorm suf en kinderachtig vanaf het moment dat Marcus vertrok. Zou het wel leuk vinden als Rover terugkomt, maar dan niet gespeeld door Floris, want dat werkte echt niet. Linda kan wel weer wat kinderliefde gebruiken… En laat Amy alsjeblieft terugkomen, ik vond Holly in Nieuwe Tijden ook erg goed acteren!
     Natuurlijk horen jongeren ook bij het leven, maar ik verwacht niet dat er nu ineens weer een Meerdijk College gebouwd wordt. Dat gebeurde bij de Verduyntjes ook niet, die hadden maar heel zelden een scène op school.

  3. Lijkt mij wel wat dat iedereen het overleeft. Al dan niet met de nodige kleerscheuren.
   Maar dat het nieuwe seizoen begint met een telefoontje van de politie naar Nola die aan het oppassen is op Tom en haar broertjes. Ze schikt zo erg dat ze niet meer goed na kan denken en daardoor meer schade veroorzaakt dan gewenst in boks.

  4. Vissersman op

   Kijkend naar het theater seizoen dan hebben zowel Johnny Kraaijkamp als Bertrie Wierenga komend seizoen een langdurige theaterklus. En als het klopt dat hun eruit gaan is er voor Ferry S ook niet echt meer een verhaallijn.

   • Bertrie wordt een zogenoemde alternate en gaat maar 1x in de week in het theater spelen. Ik denk niet dat ze eruit gaat, verwacht dat zij een groot aandeel gaat krijgen in het verhaal van die Mats. Johnny blijft idd spannend, die heeft duidelijk laten weten het niet eens te worden in de contactonderhandelingen.

  5. Ik denk:
   * Auto 1: Laura en Henk overleven het. Margriet is dood.
   * Auto 2: Julian, Saskia en Demi overleven het. Dolly is dood.
   * Auto 3: Ludo en Janine overleven het zonder al teveel kleerscheuren.
   * Auto 4: Rik, Shanti, Bing en Nina overleven het.
   * Auto 5: Jonathan overleeft het en Steef raakt in coma.
   * Auto 6: Luuk en Linda zijn beiden zwaargewond.
   * Auto 7: Merel is zwaargewond en Stefano is dood.

   • Ja, dat viel mij ook al op. Slecht voorbeeld, wat hier gegeven wordt.

    Terwijl GTST regelmatig maatschappelijke thema’s aankaart, om onder de aandacht te brengen, hadden ze dit op een andere manier moeten oplossen.
    Met een bus of zoiets

  6. gtstfan2015 op

   Ik denk:
   * Auto 1: Laura en Henk overleven het. Margriet dood
   * Auto 2: Julian, Saskia, Demi en Dolly overleven het ook, maar Julian moet naar de Fysio
   * Auto 3: Ludo en Janine overleven het ook
   * Auto 4: Rik, Shanti, Bing en Nina valt de schade mee
   * Auto 5: Steef Hersenschudding en Jonathan ongedeerd
   * Auto 6: Luuk dood, Linda zwaargewond
   * Auto 7: Stefano coma, Merel zwaargewond

   Maar we gaan het zien eind augustus

  7. Volgens mij heeft het auto-ongeluk om 06.45 plaatsgevonden Vervelend als de telefoon een keer overgaat. Kost ook nog 3 eurocent.

  8. rene met kleine r op

   Ik vind het wel een duidelijke boodschap ,Laura die zegt voordat ze vertrekken : “We komen nooit meer terug” .
   Ik heb het idee dat Laura en Henk het niet gaan redden en Laura eruit gaat met een grote knal.

  9. Ik lees vaker dat mensen denken dat Saskia het niet zal overleven, maar ik denk juist van wel. Ze zijn net begonnen met een burn-oudachtige verhaallijn voor Saskia. Zo’n verhaallijn is nog niet eerder geweest en burnouts zijn ook actueel nu. Ik denk wel dat Julian een affaire gaat krijgen met die fysiotherapeute en dat het daardoor nog slechter gaat met Saskia. Julian gaat dus ook niet dood.

   Waarschijnlijk raakt Nina in zwaar gewond, waardoor het weer goed gaat komen met Nina en Janine en Ludo en waardoor monica de kans krijgt de moederrol van Manu over te nemen. Dat zal wel een voogdijzaak worden denk ik.

   Ik denk ook niet dat Laura doodgaat. Als zij doodgaat wordt dat denk ik een hele mooie aflevering die alleen draait om Laura op haar sterfbed. Dan zullen er ook veel oude bekenden langs gaan komen om afscheid te nemen op haar sterfbed, zoals Robert (haar ex), Sil (haar zoon), Dennis (haar zoon), Noud (haar kleinzoon), Jef (goede vriend). Zij vertrekken dan weer na de begrafenis. Dit was ook zo toen Anita dood ging, toen kwamen er ook allemaal oude bekenden langs om afscheid van haar te nemen. Dus ik verwacht niet dat Laura er nu met 1 klap ineens uit gaat.

   Als Luuk dood gaat dan zou ik het wel raar vinden, hij was toch toegevoegd aan de vaste cast? Dan heeft hij wel een korte rol gehad waarin weinig spannends is gebeurd… en dan is er ook weer geen huisarts in Meerdijk.

   Wie er wel dood gaat… misschien toch Stefano. Heeft het net goed gemaakt met iedereen, is ineens een good guy, spreekt precies voor de klap naar merel uit dat hij van haar houdt… het lijkt wel een beetje alsof ze de verhaallijnen rondom stefano zo hebben willen afsluiten. Ik denk dat merel dan ook enorme spijt gaat krijgen van haar abortus (als Stefano dood is).

   Misschien dat ze Steef (ook) dood laten gaan, hij voegt niet heel veel toe vind ik persoonlijk en dan hebben julian en Saskia een zoon verloren. Dat zet het werk in koning nog meer onder druk, en ook de vriendschap/zakenrelatie met Rik en Shanti. Julian gaat dan vreemd met die fysiotherapeute, Saskia zakt verder weg in haar burn-out? Jonathan moet zijn moeder gaan verdedigen in de rechtbank, en dat zet zijn relatie met Saskia en Henk weer op het spel, omdat zijn moeder hun (klein)zoon heeft vermoord? Naja misschien gaat Steef trouwens niet dood, want anders wordt dit wel een beetje too much drama voor die familie

  10. ja is wel een mooie cliff
   Maar sorry vind het erg vreemd???? was of lag die auto van laura en henk niet opslot.
   hoe kom zij daar in.
   is vreemd maar oke.
   Erg spannend was het wel. #gtst

   • rene met kleine r op

    Steef en Demi hebben de auto per ongeluk opengelaten nadat ze het bord Just Married uit de kofferbak hebben gehaald en opgehangen .

   • Ik vermoed dat (ik dacht) Steef en Demi, die hebben toch de auto versierd (blikjes en slingers met Just Married) en daarna (wellicht) de auto in alle haast en hectiek niet hebben afgesloten.

  11. Super cliffhanger 👍🏽 Ik hoop dat iedereen ongedeerd is behalve Stefano,Steef en Margriet dat zijn niet mijn favoriete spelers.Ik vind hun niet zo goed acteren, ik heb Steef nog een kans gegeven omdat hij nieuw was,maar ik vind hem echt niet bij de Verduintjes passen,en zijn acteer talent vind ik prut 🫣
   Dus ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen 😜

  12. Ik denk dat Dolly het niet overleeft net als margriet en jonathan. Dat ludo in het ziekenhuis ligt en nina de enige is die hem kan redden.

   Stefano is er ernstig aan toe, dat saskia het accepteerd en ziet dat Merel van hem houdt. Julian met zijn rug zit en dat jasmine sendar daar flink mee bezig gaat.

  13. Farah El-Majjaoui op

   Eerlijk: dit is één van de vetste en beste cliffhanger in tijden. Zo goed in elkaar gezet, perfect gemonteerd, zo goede muziekachtergrond, perfecte shots. Anyway: kan echt niet wachten om te zien hoe dit gaat aflopen.

   • Dood:

    Dolly. Damie wat te huilen heeft en schuld gevoel als blijkt daf zij en Merel de auto van Laura vergeten waren op slot tet doen.
    Henk.
    Ludo. Zodat hij niet de held niet kan uithangen. Janine raak zo ernstig gewond dat Monica wel voor haar zoon moet zorgen.

    Coma:
    Linda. Anton komt terug voor haar en Ludo.
    Luuk.

    Vermist:
    Nina. Speld in een hooiberg. Iedereen denkt dat ze dood is. Janine, Ludo ervaren wat Laura, Robert en Linda ervaren hebben mer Arnie. Bing raakt ook ff vermist.