Archief

  Kritiek op seizoensfinale GTST: ‘Slechtste cliff ooit!’

  32

  De seizoensfinale van het 32e seizoen van GTST valt niet bij iedereen in de smaak. Kijkers vonden de zomercliffhanger allesbehalve spannend!

  “Slechtste cliffhanger ooit!”, schrijft kijker Kelly op de Facebookpagina van GTSTCourant. Nikki is het met haar eens: “Ik twijfelde of dit überhaupt wel de cliffhanger was.” Nathalie is dezelfde mening toegedaan: “Ik vond het niet echt een cliffhanger. Gewoon een normale aflevering. Een van de slechtste en saaiste cliffs ooit.”

  “Ze hadden beter de ontploffing van de flat als cliffhanger kunnen doen”, vindt Sylvia. Meer kijkers delen die mening. Zo schrijft Leon: “Die aflevering met de BBQ en ontploffing in de flat was spannender.” En Janny deelt: “Cliffhanger van niks. Flat ontploffing was sterker geweest.”

  Ook op Twitter zijn de kritieken niet mals.

  https://twitter.com/_frits92/status/1542403356588736512
  https://twitter.com/mariskatamarax/status/1542508338339926018

  Wat vond jij van de cliffhanger?

  Delen

  32 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Pascal.van.bake op

   Inderdaad slechtste cliff ooit en iedereen gaat er maar uit en er komt niemand goed voor terug in de plaats het wordt tijd om er wat van de oude acteurs terug er in te schrijven zoals Aysen of Luca maar ook bijv Rikki en sjoerd mogen zeker terug komen en ook graag weer 5 dagen per week ipv van 4 dank u beste rtl

  2. We gaan het gewoon afwachten waar ze mee komen in het nieuwe seizoen, maar heeeeeeeeeeeeel erg geloofwaardig vind ik het allemaal niet meer (zelfs voor een soap).

  3. Even serieus hoe vaak gaat GTST nog door met de relatie van Bing en Nina. Ik heb ze erlijk gezegd nooit een leuk stel gevonden.

   Ik vind hun relatie niet eens gezond. Zo op zijn Amerikaanse gezegd “A toxic couple”

   • Ik vond altijd Sjors en Bing bij elkaar passen. Ik blijf het jammer vinden dat Inge Schrama niet meer terug komt als Sjors. Everon en Inge hadden echt super goeie chemie, maar Nina en Bing vind ik 10 keer niks ik hebt hun nooit een leuke koppel gevonden.

    • Ik vind Sjors en Bing ook beter dan Nina en Bing (Ook al vind ik Sjors soms veel te goed voor Bing.)

     Ik vond Noud en Nina een leuk koppel.
     Nog een rede dat ik de GTST period 2010/2011 2011/2012 mis.

  4. Coldeweijer op

   Het was zo lekker realistisch gedurft om zoiets actueels als heroine steentjes in het plot te verwerken in referentie tot de gevallen marc van der linden, nu lijkt het er toch op dat het echt om diamantjes gaat, dat haalt er een hoop spanning vanaf al was het toch mooi om te zien hoe die dame haar leven zag wegbrokkelen en ondanks de pijn in haar been de situatie probeerde te deëscaleren
   Hoe mensen het niet voor mogeljjk kunnen houden te vallen, zoals een ali b, marco borsato, laat staan een onschuldiger geval als Waylon met zijn vreemdgaan, vandaag is niet meer zoals gister en zo zie je maar dat de waarheid altijd aan het licht komt

  5. Ik sluit mij als Die Hard fann al vanaf het begin dat ik kijk aan bij de rest, het lijkt wel alsof de makers van GTST bewust de flat brand niet als cliffhanger wilde en dat hadden ze beter wel kunnen doen, nu zitten de fans alleen nog met vragen maar niet op het puntje van hun stoel zoals in al die andere 10tallen jaren.

  6. Wim Roodhuizen op

   Ik zat te wachten op de spanning ,maar die kwam niet,het een normale zelfs wat rommelige laatste aflevering.
   Kijk ik kijk vanaf het begin dus blijf kijken,het mag in het algemeen wat pittiger.
   Het is een beetje zoet geworden, dus beste verhaal schrijvers,de meest jeugdige acteurs doen het goed,het gebeuren rond Ludo begint wat langdradig te worden,de scènes tussen de spelelementen door zijn goed,fijne vacantie we zien t wel

  7. Ik heb het waarschijnlijk gemist, maar waar was Demi tijdens de cliffhanger? Ze was nergens te bekennen op de bruiloft.

  8. ik vond het ook niet echt een clyfhenger dat had inderdaad beter met de brand van die flat moeten zijn

  9. Sachabovendeerd op

   Wat nu slecht??? Rete spannend . Iedere moeder en wellicht vader kent de spanning van een bevalling. En alle azijn zeikers zitten de eerste maandag van het nieuwe seizoen heus weer klaar hoor. Ik vind het top. Die onzin met de diamantjes mag wel snel afgelopen zijn. Dat is behoorlijk ongeloofwaardig… maar tevens leuke TV. Ik blijf FAN

  10. Hij was echt wel goed ! En je blijft met veel vragen in aanging achter maar het is de tijd van eeuwig kritiek en zeuren!!!!@@@

  11. A. Van Rijswijk op

   Volgens mij zaten er meedere cliffhangers. Die ring die gebonden is! Die rode kaart! De zoenpartij en de bevalling.

  12. Ik vond dit de slechtste ciffhanger ooit 🤔 zat niets maar ook helemaal geen spanning in ,dat zijn we niet gewend van GTST is de koek op ofzo 🤔🤔

  13. Het gaat er toch om dat er dingen gebeuren waardoor je volgend seizoen weer kijkt?! Ik vind t spannend hoe t afloopt met Julian,met de envelop van Mare, met de vondst vd ring van Leon en natuurlijk met shanti!

   • Helemaal met je eens @Es.

    Ik kan niet wachten tot eind augustus. Er komt nog véél spannends aan. Zoals je ook al schrijft.

    Het was dan wel geen spectaculaire cliffhanger, maar ééntje met doordenkertjes, waardoor je toch weer gaat kijken, hoe het verder gaat.

  14. Geen moord en doodslag dit keer, maar de cliffhanger roept wel veel vragen op waar we als kijker volgend seizoen na de zomer pas antwoord op gaan krijgen:

   – Wat staat er in de rode envelop en zorgt dit voor problemen en een eventuele scheiding tussen Nina en Bing?
   – Wat is Stefano met de ring van plan en wordt dit een verhaallijn van een vete binnen de familie Sanders?
   – Overleeft Shanti het en/of overleeft de baby het? Hoe gaat Rik hier mee om?
   – Wat gaat er nu met Julian gebeuren? Verdwijnt ie in de gevangenis? Heeft zijn betrokkenheid bij smokkel invloed op de aanmelding van Merel op de politieacademie? Hoe gaat de rest van het gezin hiermee om?
   – Bloeit er toch wat moois tussen Merel en Lynn?
   – Krijgen Julian en Marwan nog wat te horen van Philippa?

   En dan over de rest van de week:
   – Hoe lang blijft Linda en wordt ze gekoppeld aan de nieuwe arts? Hoe gaat Anton hiermee om?
   – Heeft nieuwe arts Luuk nog duistere geheimen? (dit zou zijn rol wel interessanter maken)
   – Nu er een nieuwe arts komt, gaat Saskia dan weer aan de slag als doktersassistente en komt dan uit dat Anton verzwegen heeft dat Saskia’s VOG ontbreekt?
   – Heeft Laura daadwerkelijk de ziekte van Parkinson en hoe gaan zij, Henk en haar omgeving hier mee om?
   – Daan VS Stefano? Welke kant gaat dit op?

   Natuurlijk zou de cliffhanger spannender geweest zijn vlak na de ontploffing van de flat. Of stoppen op het moment dat Philippa een pistool op Julian richt. Maar de cliff roept nu toch genoeg vragen op die pas beantwoord gaan worden na de zomer. Is dat niet de bedoeling van een cliffhanger?

  15. Ze hadden inderdaad beter op 23 Juni kunnen stoppen, de laatste twee weken prima geweest als start voor nieuwe seizoen. Gewoon weer terug naar 5 afleveringen, The Mask Singer kan prima op Zaterdag tussen 20.00 – 22.10. Op Vrijdag weer twee programma’s van een uur.

  16. Dit is een mooie opening naar her nieuwe seizoen. Misschien dat er wel ineens een tijdsprong word gemaakt. Dar er geen baby’s meer zijn en de kaarten opnieuw geschud