Archief

  Lana wordt onder druk gezet door Loes! Heeft Loes Jan Maes vermoord?

  10

  Woensdag 23 mei is Lana Langeveld weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Noodgedwongen verliet de tiener eind februari Meerdijk, omdat ze door iemand onder druk wordt gezet. Lana heeft namelijk gezien wie Jan Maes de fatale trap in de haven heeft gegeven.

  Fans speculeren al maandenlang door wie Lana onder druk wordt gezet. Vrijdag 25 mei wordt het verlossende antwoord eindelijk gegeven: Loes de Haan maakt Lana al maandenlang het leven zuur!

  De gehaaide tante blijkt al langere tijd een dubbele agenda te hebben sinds zij gevoelens heeft voor Bing Mauricius. Al enige tijd drogeert ze Nina om de kinderwens van La Sanders en Bing te blokkeren. Heeft Loes uit liefde voor Bing ook Jan Maes vermoord? Bing was destijds woedend op Jan, omdat Maes het leven van zijn beste vriend Amir behoorlijk zuur maakte…

  De ontknoping nadert!

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind Loes echt fantastisch. Ik snap dan ook niet dat mensen zeuren dat ze haar niet leuk vinden, iedereen wilt types als Martine in de serie. Nu heb je iemand die niet altijd even zuiver is en nu is het nog niet goed. Ik hoop dat ze lang blijft!

  2. Emma maas op

   Ze heeft het allemaal gedaan, vermoed dat volgende week meer duidelijk is. Aangezien er ook nog geen spoilers staan zal er wel wat gebeuren

   • Kijk op/via de TVGids GTST online. Daar staan de spoilers t&m donderdag 31 mei 2018.

    Vanavond of anders morgenochtend, komt de spoiler van vrijdag 1 juni beschikbaar en zullen ze beslist op deze site geplaatst worden. De beheerder van deze site is daar erg snel mee.

  3. Nee loes heeft t niet gedaan de zoon ban jan heeft t gedaan nadat hij erachter was gekomen wat hij iedereen aan deed….

   • Klopt!
    Aysen wordt aangevallen door een onbekende man. En ja waarschijnlijk ingehuurd door Loes.
    Loes wordt zo onderhand de grond te heet onder de voeten.

  4. Ik wist t!!! Deze verhaallijn zal nog wel even door gaan, ik debk dat Loes Lana gaat chanteren waardoor ze niet naar de politie kan stappen!!

   • Lana werd al langer gechanteerd door Loes. Misschien herinner je je nog, vlak voordat Lana uit Meerdijk vertrok, sprak Lana een boodschap in via haar telefoon naar een andere telefoon EN die telefoon was van en de boodschap was voor Loes.