Archief

  Laura krijgt een ongeluk

  6

  Het belooft een spannend jaar te worden voor Laura Selmhorst in Meerdijk. Volgens actrice Jette van der Meij staat haar personage Laura een hoop te wachten in seizoen 31.

  Zo zal traumaverwerking een grote rol gaan spelen in Laura’s leven. Door een gebeurtenis uit het heden wordt Laura herinnerd aan verdrietige gebeurtenissen uit haar eigen verleden.

  Daarnaast komt er een nieuwe man in Laura’s leven. De vraag is of ze hier wel op zit te wachten…

  Maar daar blijft het niet bij, want Laura krijgt ook nog een ongeluk! Vermoedelijk met weinig gevolgen, want Jette van der Meij is nog lang niet van plan om te stoppen met GTST. Sinds aflevering één is de 65-jarige actrice in de soap te zien.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zij is echt de pilaar van de serie en ze zou veel meer in de spotlight moeten staan met haar rol. Ik hoop dat ze weer eens een lekkere jonge toyboy mag krijgen

  2. Laat het hopelijk eens niet een man zijn die later weer compleet gestoord blijkt te zijn. Dan maar gewoon Henk als het moet.

   • @Rika, inderdaad. Niet weer een of andere gestoorde.
    Ook hoop ik, mocht het überhaupt tot een eventuele bruiloft of feest komen, dat het eens een normaal feest ? wordt.
    Gestoorden & verpeste (bruiloft ?) feesten hebben we nu wel genoeg gehad.

    Ik hoop dat de schrijvers nu eens iets anders verzinnen. ?

  3. Ik gun Jette (Laura) in dit jubileumseizoen van GTST een mooie verhaallijn(en) en dat ze veel te zien zal zijn. Per slot van rekening is Jette op dit moment de langstzittende acteur in GTST. Dan verdien je het om in het zonnetje te worden gezet door en met een mooie verhaallijn.
   Ook hoop ik dat ze haar verdrietige en moeilijke “verleden” eindelijk een plekje kan geven en de ware liefde op haar pad komt.