Leegloop bij GTST: Ook Buddy Vedder verlaat de serie

by GTSTCourant

Naast Marjolein Keuning, Jord Knotter, Bart Oomen en Urvin Monte stopt ook Buddy Vedder met zijn rol in GTST. Na meer dan 2,5 jaar is de acteur toe aan een nieuwe uitdaging. Het personage Rover Dekker vertrekt naar Canada.

In de serie heeft Rover er een behoorlijke puinhoop van gemaakt door naaktfoto’s van zijn vriendin Kimberly online te zetten als wraakactie nadat hij er achterkwam dat ze een slippertje had gemaakt met Noud. Kimberly heeft inmiddels geen leven meer nu iedereen haar naakt gezien heeft. Ze durft amper nog het huis uit. Rover bekende schuld, maar dat maakte niets uit: Kimberly wilde niets meer van hem weten. Radeloos van verdriet besloot Rover daarom zijn vader Bill in Canada te vragen een ticket voor hem te boeken: hij heeft tijd nodig om tot zichzelf te komen, ver van Kimberly en Meerdijk.

Buddy’s laatste scène is donderdag 30 november te zien.


Lees ook:

30 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dominique
22 november 2017 19:09

ja die zagen we natuurlijk van verre af aan komen. buddy is één van de beste van de serie en heeft ook wel wat projecten al er naast gehad, dus logisch dat hij een volgende stap wilt zetten.
Blijf er wel bij dat GTST nu echt even goed op moet gaan letten, want we hebben inderdaad met een leegloop te maken, en de manier om dat op te lossen is niet door 5 nieuwe personages er in te proppen waar niemand iets om geeft. Besteedt dan even wat meer tijd en aandacht aan wat je wel al hebt.

Dennis
22 november 2017 19:18
Antwoord op  Dominique

Dat ben ik volledig met je eens Dominique! Ik ben wel van mening dat zowel Q als Loes voor tijdelijk zijn. En stiekem hoop ik dat ook een beetje. Ik zie het nog wel gebeuren dat Rover Dekker gerecast wordt. Wat jammer is dat veel jonge acteurs er al met twee mee stoppen. Oscar Aerts, Toprak Yalciner, Barbara Sloesen, Jord Knotter en nu Buddy Vedder. Ze verlaten een vaste plek voor een onzekere carrière in de showbizz. Van een aantal namen hoor je vrijwel niks meer. Fajah Lourens gaf een tijdje geleden ook aan het niet slim te hebben gevonden… Lees meer »

Diego kreutz
22 november 2017 19:37
Antwoord op  Dennis

Gaat rikki meerdijk verlaten eigenlijk ?

Kenny
22 november 2017 22:44
Antwoord op  Diego kreutz

Er gaan verhalen rond en ze gaat naar rotterdam dus de kans is groot

DiegoMolito
23 november 2017 00:03
Antwoord op  Kenny

Wie zegt dat ze meegaat naar Rotterdam? Kan nog vanalles gebeuren

Kenny
23 november 2017 07:54
Antwoord op  DiegoMolito

Ik zeg dat de kans groot is niet dat ze mee gaat

Anouk
22 november 2017 19:18

Jammer! Echt jammer dat alle leuke acteurs weggaan: Barbara, Jord enz. Dan maar hoop houden dat er binnen bepaalde tijd een ‘leuk’ personage terugkomt 🙂

Kenny
22 november 2017 19:22

Er gaan verhalen rond dat Rikki robin ook gtst gaat verlaten

nicky
22 november 2017 21:45
Antwoord op  Kenny

dat zit er wel in als je ziet dat ze naar Rotterdam gaat vertrekken

BaasB
22 november 2017 20:01

Geef Ludo weer een aantal “maffia” achtige vrienden / vijanden. Probeer vaste personages weer uitdagende rollen te geven waardoor de nieuwe mee kunnen groeien hierin

Peter
23 november 2017 18:39
Antwoord op  BaasB

Kan mogelijk niet, Story stond dat Ludo of Janine ontslagen zou worden, ze deden er vaag over, maar ze hadden in ieder geval weer over hun gezamenlijk vertrek, maar nu in eens stond er ook dat al een van de 2 eruit geschreven zou worden, dat hebben ze nooit zo gemeld. GTST zou achterlijk zijn om Ludo en Janine eruit te schrijven, kan je beter Linda, Laura en Rikki eruit schrijven en o.a. Stefano voor terug halen

BaasB
24 november 2017 14:55
Antwoord op  Peter

Ludo en Janine gaan er echt nog niet uit. Story schrijft meestal onzin en ook al die andere randzaken over hun kloppen nauwelijks tot niet

Joop
22 november 2017 20:21

Pff wat een leegloop Eerlijk is eerlijk het vertrek van Buddy vind ik geen verassing. Die jongen doet zoveel projecten naast de serie, er is bijna niemand die dat in zijn/haar eerste twee jaar GTST heeft geflikt. Buddy zie ik dus niet zo snel uit de showbizz verdwijnen. Hij komt er wel! Dat maakt het voor GTST fans overigens niet minder erg. Het is de zoveelste van de laatste jaren geintroduceerde castleden die er binnen 2/3 jaar uitgaat. Het komt op mij over alsof de huidige generatie acteurs/actrices de serie alleen maar gebruikt als opstapje naar een verdere carriere op… Lees meer »

Celine
23 november 2017 07:49
Antwoord op  Joop

Verassing? Dat is heel naar hoor! Het is verrassing!!

Jess
23 november 2017 13:14
Antwoord op  Joop

Gabi Blazer? Ze heet Gaby Blaaser..?

Edd
22 november 2017 20:37

Geef Rover (en evt. andere karakters) alsjeblieft een recast. Als je zo kort het personage gespeeld hebt, dan bén je het karakter echt nog niet. Al die nietszeggende nieuwe karakters trekken GTST echt de afgrond in…

Anoniem
23 november 2017 07:18
Antwoord op  Edd

Neeeee geen recast! Rover is geen Rover als Buddy hem niet speelt

Nina
22 november 2017 21:58

Nee zonder buddy is het niks

Zebje
23 november 2017 00:27

Ik hoop dat Rikki ook weggaat. Eigenlijk had zij moeten sterven ipv Maxime. Zij heeft er ook een puinhoop van gemaakt. En laat Bram bij Sjoerd en Aysen. En dat Rover weggaat zit ik niet mee. Sam mag meteen met hem terug naar Canada. Maar dat zit er voorlopig niet in.

Qhhhh
23 november 2017 07:16
Antwoord op  Zebje

Jij spoort ook niet helemaal

Celine
23 november 2017 07:48
Antwoord op  Zebje

Jij spoort echt niet! Het zijn acteurs die een rol spelen. Het is niet echt! Betweter! Ga zelf auditie doen!

damanja
23 november 2017 11:14
Antwoord op  Zebje

Kerel wat is je probleem ze spelen een rol waar ze aan moeten houden gekke betweter!

leon
23 november 2017 10:34

Hij heet Bart Oomen en geen Bill Oomen

Eward
23 november 2017 12:42

Persoonlijk snap ik ook niet dat ze niet proberen meer oudgedienden terug te laten komen,winston post heeft eerder ookal aangegeven,best terug te willen keren,*benjamin) is dood dan maar ze kunne vast wel een goed verhaal verzinne rond hem dat het ze tweeling broer was ofzoiets genoeg dingen,maar het lijkt wel of ze niet luisteren gtst,koertjan de bruijn heeft het ookal is aan gegeven,neem contact en bel hem zou ik zeggen,het word zo jong allemaal in gtst beetje die oude garde terug is beter,net als rik die is er weer geef hem een goeie verhaallijn ofz,ooit uit singapore uit de gevangenis… Lees meer »

Anoniem
23 november 2017 18:51

Even wat anders waar is eigenlijk die Jan Jaap gebleven

Rick17
24 november 2017 09:56
Antwoord op  Anoniem

DIE IS in de cliffhanger van nieuwe tijden door het raam gegooid door iemand. Eerst lag die dood op de grond maar toen was hij opeens weg.

riezz
23 november 2017 19:28

Ja ik vraag me dus ook af waar die jan jaap gebleven is en ik vraag me ook nog steeds af waar die rare verhaallijn van Noud met Tiffy voor heeft gediend , zijn deze rare dingen alleen maar om dat vreselijke “nieuwe tijden” te promoten of zo ? . Ik vind alles een beetje raar in GTST het laatste jaar en eigenlijk sla ik tegenwoordig het kijken over en hoor ik het wel op de achtergrond en mis ik een aflevering betrap ik mij er op dat ik het niet meer kijk op internet ook want de verhaallijnen slaan… Lees meer »

GTSTFanaat
24 november 2017 11:31
Antwoord op  riezz

Was dat niet die Elin van “Nieuwe Tijden” die zich voordeed dat ze Becky was tegen Noud doen? En geld vroeg aan Noud.

Tiffy is de dochter van Anton en daarom kwam Jan Jaap naar meerdijk.

riezz
25 november 2017 17:01
Antwoord op  GTSTFanaat

ja Becky was het en niet Tiffy ik zat even mis, ik snap die hele doodgelopen verhaallijn niet meer.
Wat is er nu uitgekomen , ineens was dat afgelopen zonder afloop.

GTSTFanaat
24 november 2017 11:22

Ik denk dat Ruud Feltkamp de volgende gaat zijn die weg zal gaan, hij is er bijna één jaar uitgeweest op eigen aanvraag doen en persoonlijk vind ik dat Ruud zijn personage Noud uitgespeeld is.

Ook de personages van Guido Spek als Sjoerd en Robin Martens als Rikki is in mijn ogen uitgespeeld en mogen gerust ook uit deze soap gaan.

Enkele oude personages terug laten komen zou fijn zijn dan denk ik aan Milan Alberts, Dex Huygens, Vicky Pouw, Stefano Sanders, Marcus Sanders, Nick Sanders, Charlie Fischer, Valentijn Sanders en Lorena Gonzalez.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!