Archief

  Linda Dekker aan de coke

  20

  Het gaat in rap tempo bergafwaarts met Linda Dekker sinds haar man Anton een relatie met Shanti heeft. De drie wonen in hetzelfde huis en doen er alles aan om elkaar het leven zuur te maken. Linda vernedert Shanti ten overstaan van een vol publiek in hotel De Rozenboom. Ook Billy de Palma ziet hoe haar dochter door La Dekker belachelijk wordt gemaakt. Ze biedt Linda een pakje cocaïne aan, zodat ze haar zorgen even kan vergeten.

  Enkele dagen later, als Linda wederom in conflict raakt met Shanti, zoekt ze toenadering tot Billy voor een nieuw pakje coke. Is dit het begin van een verslaving?!

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vind het wel leuk dat Linda weer een goede verhaallijn heeft. Vond haar ook heel goed met een Laura in het verleden.
   Misschien moet GTST een keer wat goede oude sterren aantrekken, een Helen Helmink ofzo. Die wil vast graag terug en kan een beetje acteren.

  2. @C.nogwat Jaaa, ik vind dit ook top, eindelijk weer de Linda van vroeger! Egocentrisch, vilein en manipulatief. Laat ze idd zo blijven, die brave moederrol past niet bij haar.

   • Wat is je bron? Ik ben niet zo goedgelovig 😉 Christophe speelt namelijk al jaren een vaste rol in de Vlaamse soap Thuis, want niet te combineren valt met GTST. Ik zou het wel heel tof vinden trouwens!

    • MrT.Kuilboer op

     Het zou gaan om Charlie Fisher met haar Zoon, die Valentijn Sanders zal een langere verhaallijn krijgen dan Charlie Fisher die na paar dagen alweer eruit is denk ik

  3. Ik vind dit heerlijk! Eindelijk weer de Linda van vroeger, the bitch is back. Blij dat die moeke rol wat veranderd in de Linda zoals ze vroeger was. Doortrapt, egoïstisch en een bitch. Laat ze de boel maar weer eens op stelten zetten tijdens die coke verslaving. Zo was Linda en zo moet ze blijven, gebeurt er nog eens wat!

  4. Grote mond ook van linda. Shanti door de shit halen. Jammer dat er niet aangekaart wordt dat linda op haar trouwdag zo druk met naaien bezig was, dat ze even vergat dat ze met anton getrouwd was ipv der ex. Misselijke verhaallijn hoor.

  5. Ja. Linda raakt waarschijnlijk verslaafd. Weer een maatschappelijk thema wordt aangesneden. De verborgen verslavingen bij mensen met een goede baan.

   Mogelijke verhaallijn: Uiteindelijk zal het de ogen bij Anton openen. Ook Sjoerd heeft hij er bovenop geholpen. Misschien een korte rentree van Guido Spek? Het zal Anton en Linda weer dichter bij elkaar brengen en Anton zal Linda door de moeilijke periode van het afkicken helpen. Uiteindelijk verklaren ze elkaar weer de liefde door opnieuw te trouwen. Dit keer zonder ongelukken en gewonden.