Archief

  Loes draait door: drogeert per ongeluk Janine

  7

  Het plan van Loes de Haan om Bing te krijgen, gaat een nieuwe fase in. Met haar nieuwe strategie lijkt Loes nergens voor terug te deinzen. Online bestelt ze een flesje valium en wil daarmee Nina uitschakelen. Niet Nina, maar Janine lijkt het slachtoffer te worden van gifmengster Loes. Een kop thee, gemengd met valium en bedoeld voor Nina, wordt per ongeluk door Janine opgedronken. De moeder van Nina voelt zich al snel erg moe en valt in slaap. Gelukkig houdt ze er niks aan over.

  Loes’ plan is mislukt. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat de gehaaide tante met een nieuw plan op de proppen komt.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vond dat kind gisteren die Nola speelt wel zielig toen Loes dat verhaaltje vertelde.
   Haar gezicht werd steeds beteuterder en ze schrok echt toen Loes heel hard boe zei.
   Het was ook best wel een ziek verhaal.

  2. Jammer hoor ik vond Loes echt een aanwinst in het begin, zo’n leuke vrouw maar helaas werd haar personage minder leuk, zij is zeker weten de dader van de moord op Jan Maes, kan niet anders. Loes is gek op Bing en doet alles voor hem zelfs Jan Maes vermoorden voor hem, Loes is de dader gewoon kan niet anders, zij heeft Jan Maes vermoord uit verliefdheid voor Bing, zij is gek/in de war.

   • Wow idd, dat Loes Jan Maes had vermoord dacht ik al langer maar nu je het zeg in opdracht van Bing, omg ja dat zou heeel goed kunnen! Dankjewel voor de opmerking grtzz