Archief

  Loes vergiftigt Bing

  5

  Een hoop ontwikkelingen in de een-na-laatste week van GTST. Bing zit vast op verdenking van moord op Jan Maes door de acties van Loes. Loes’ verhaal is twijfelachtig waardoor Aysen argwaan krijgt. Samen met Nina zet zij een plan op om Loes erin te luizen.

  Tegenover Loes doen Nina en Aysen alsof ze aan haar kant staan en Bing laten vallen. Op deze manier hopen de twee erachter te komen wat Loes verbergt. Ook Bing zit in het complot en moet daarbij over zijn eigen grenzen gaan: Loes ervan overtuigen dat hij verliefd op haar is. Loes weet niet wat haar overkomt na Bings liefdesverklaring en bedenkt een plan om hem uit de gevangenis te krijgen. Ze vergiftigt hem met een bewerkte bonbon. Bing valt neer en krijgt een epileptische aanval.

  Wat is onze gifmengster van plan?

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Mischien zoë (of iemand anders) oplaten draaien daarvoor en dan dat zoë of iemand anders de bak in gaat en dat bing dan sneller vrij is??

  2. Net toen ik helemaal klaar was met de verhaallijn kwamen er tal van ontwikkelingen. Weer helemaal fan! Heerlijke tv. Ik houd nu eenmaal van psychopaten in gtst… Haha

  3. GTST verliest de realiteit weer eens uit het oog. Ik vond de verhaallijn al enorm langdradig, maar nu begint het steeds onzinniger te worden. Ook met Aysen die zich zonder een hele duidelijke reden op het onderzoek stort. Please laat dit klaar zijn en begin fris aan een nieuw seizoen! 🙂