Archief

  Lone van Roosendaal krijgt rol in GTST

  19

  Lone van Roosendaal maakt binnenkort haar opwachting in het fictieve soapdorpje Meerdijk. De 49-jarige actrice is vooral bekend van rollen in verschillende musicalproducties en haar rol als Melanie Zonderland in de serie ‘Voetbalvrouwen’. In 2014 was Lone één van de deelnemers van het populaire programma ‘Expeditie Robinson’.

  Lone zal deze maand voor het eerst te zien zijn in GTST. Welke rol zij gaat spelen is nog niet bekend.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Flapperdeflap op

   Linda wilde haar functie toch neerleggen? Wellicht gaat deze rol haar vervangen, inderdaad manager van de Rozenboom.

  2. Ze is te jong om hafkamp te spelen en het personage Martine hafkamp zit zo vast aan Inge Ipenburg dat ze ONvervangbaar is. T zou ook geen recht doen aan t personage hafkamp om er een andere acrtrice op te zetten. Ik denk inderdd moeder van Loes of een nieuw zakenvrouw die ook de concurrentie met Ludo aangaat en misschien wel t volgende slachtoffer van Ludo wordt na Bowien , Dian , Roxy en Martine. Misschien is deze vrouw el in opdracht van Roxy omdat zij nog wraak op Ludo zou willen nemen.

  3. Misschien is er wel een link met Loes en blijkt zij later de moeder van Loes te zijn die wraak komt nemen op half Meerdijk, vanwege de dood van haar dochter.
   En dan met de cliffhanger komende zomer zien wij als laatste shot nog even de welbekende glimlach van Loes die nog blijkt te leven.

  4. Flapperdeflap op

   Ik ben hier echt heel erg blij mee, gtst heeft een bitch nodig en zij is gewoon legendarisch! Ik hoop wel dat het een vaste rol gaat zijn en niet tijdelijk. Ik zie het al helemaal voor me, list en bedrog, Ludo die weer Ludo wordt, Anton die weer eens vreemdgaat, intriges, vuil spel, drama.. Ouderwets GTST plezier!

  5. Top wijf! Zij kon zo lekker een bitch spelen bij voetbalvrouwen toen. Mag van mij zeker een vaste rol gaan worden! Love her