Lucas bekent aan Janine: “Ik heb hiv”

by GTSTCourant

Nog voor de kerst keert Lucas Sanders terug naar Meerdijk. Vorig jaar verliet Lucas Meerdijk om samen met zijn vriend Pelle te genieten van een nieuw leven in Hawaï. Daar kwam Lucas tot de schokkende ontdekking dat hij besmet is met het hiv-virus. Halsoverkop vertrok Lucas naar een studentenhuis in Utrecht. In Utrecht deed hij zich voor als Lucas Rindertsma, loog over zijn leven in Meerdijk, viel plotseling op vrouwen en zei dat hij zijn liefde Pelle per ongeluk had vermoord.

Dit laatste bleek niet zo te zijn. De huisgenoten van Lucas waren klaar met zijn leugens. Ze besloten Pelle uit te nodigen om Lucas te confronteren. Uiteindelijk heeft Lucas toegegeven besmet te zijn met het hiv-virus en daarom gevlucht te zijn naar Utrecht.

Uit angst heeft Lucas zijn familie in Meerdijk nog niet op de hoogte gebracht. Binnenkort is in Nieuwe Tijden te zien dat zijn moeder, Janine, een bezoek brengt aan het Utrechtse studentenhuis. Daar vertelt Lucas haar, na maanden te hebben gelogen, dat hij besmet is met het hiv-virus.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
liesje
21 november 2016 14:59

Zou wel leuk zijn als hier Nieuwe Tijden samenvattingen zouden worden geplaatst. Veel mensen kunnen het niet volgen omdat ze alleen voor dit geen duur Videoland abonnement willen nemen, waaronder ikzelf.

Bento
21 november 2016 15:49
Antwoord op  liesje

Dat doen ze exprs zodat je moet betalen

Joshua
29 november 2016 11:57
Antwoord op  liesje

Zo heel duur is Videoland niet. Wij delen het bedrag met 4 vrienden. Je kan namelijk ook op 4 schermen tegelijk kijken.

angela
22 november 2016 21:47

Gtst

Angel
7 december 2016 22:09

Goed dat het onderwerp GTST passeert. Beetje jammer dat het weer het stigma krijgt dat hiv een homo ziekte is. Anno 2016 leven ook vele hetero’s met de ziekte. Zou goed zijn als er ook eens aandacht is voor hetero’s met hiv. Europa heeft een stijging in het aantal hetero geïnfecteerd hiv patiënten.

Anne
24 oktober 2019 10:50
Antwoord op  Angel

Zeker waar, ook ik ben hetero en besmet met het Hiv virus.

stefania
16 juli 2017 17:28

vreeslijke ziekte lijkt me

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!