Archief

  Lucas heeft hiv

  13

  Eindelijk weten we wat Lucas’ grote geheim is: hij heeft hiv. Dat werd vandaag bekend gemaakt in de GTST Meerdijk App. Lucas vertelde maandenlang leugens over wie hij is. Hij deed zich voor als Lucas Rindertsma, loog over zijn leven in Meerdijk, viel plotseling op vrouwen en zei dat hij zijn liefde Pelle per ongeluk had vermoord.

  Dit laatste bleek niet zo te zijn. De huisgenoten van Lucas waren klaar met de leugens van Lucas en besloten Pelle uit te nodigen om Lucas te confronteren met zijn leugens. Dat heeft gewerkt: eindelijk is Lucas volledig eerlijk over zijn leven. Hoe het verder zal verlopen met Lucas, Pelle en de andere bewoners van het studentenhuis, zien we binnenkort in de GTST Meerdijk App.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Goed dat het onderwerp GTST passeert. Beetje jammer dat het weer het stigma krijgt dat hiv een homo ziekte is. Anno 2016 leven ook vele hetero’s met de ziekte. Zou goed zijn als er ook eens aandacht is voor hetero’s met hiv. Europa heeft een stijging in het aantal hetero geïnfecteerd hiv patiënten.

  2. Zou dit dan opeens wel de waarheid zijn? Lucas heeft alles bij elkaar gelogen, dus zou het mij niets verbazen dat Lucas dit zegt om zich er maar weer eens uit te l*llen.

   Dit zijn (het verhaal van Lucas en/of Bobby zijn overdosis overleeft) lekkere cliffhangers waarmee ze proberen klanten te lokken voor Videoland.
   Op vrijdag 26 augustus stopt Nieuwe Tijden op de TV bij RTL4 en gaat exclusief verder (de overige 35 afleveringen) op Videoland.

   Handige (publiciteit) stunt dus.