Archief

  Lucas is ontvoerd, maar door wie?

  22

  Let op! Dit bericht bevat spoilers uit de vooruitgekeken aflevering van 18 januari.

  Wie dacht dat de dramatische gebeurtenissen in Meerdijk voorbij zouden zijn sinds de arrestatie van Jos Uylenburg, komt helaas bedrogen uit. Het lijkt er namelijk inderdaad op dat Jos door iemand is aangestuurd om de Meerdijkers het leven zuur te maken. Nu Jos in de cel zit, gaat zijn opdrachtgever verder met de klus om Meerdijk te terroriseren.

  Janine ontvangt een dreigende SMS met de tekst: 5+1 = 6. Daarbij is een foto toegevoegd van een geblinddoekte Lucas. Hij is ontvoerd!

  Wie o wie zit hier achter? Billy de Palma, Hein Lisseberg, Nick Sanders of toch iemand anders?

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Misschien zijn het ze allemaal behalve Nick. Nick was ook vijand van Martine na verkrachting Sjors.
   T zou heel goed kunnen dat Martine en Billy [zelfde type vrouwen en Billy vond t wel heel interessant om met Aysen over Martine Hafkamp te praten en Il Filgio ] Hein Lissenberg aansturen [ zij weten intussen dat hij Janine dood wilt hebben en ook Ludo haat . en Hein haat Rik ook nog eens ] en dat Hein Jos Uilenburg ”De Beer” aanstuurt die ook zijn motieven heeft en hij had meteen een hekel aan Maxime nadat ze de koning niet wilde verkopen , dus kwam t hem goed uit dat Maxime doodging. En hij weet natuurlijk dat Bing schoonzoon is van Ludo en Janine Dit boek naspelen is voor de hele booswichtenclub een meesterwerk actie . En wie weet dat een familielid van Loes ook zich heeft aangesloten bij de club. Die Shanti misschien?

   • Persoonlijk denk ik dat Lucas is ontvoerd door iemand die hij goed kent.
    Lijkt volgens de spoiler nogal gezellig te zijn. Flo? Of misschien vader Stefano? Of zijn oom Nick?
    Of toch een handlanger van een andere die hem het hof maakt?

  2. Ik denk Hein Lisseberg, Billy de Palma en Nick Sanders hebben het op Ludo voorzien en zouden eerder Nina pakken, dat juist Janine haar zoon is en zij dat berichtje krijgt moet het wel iemand zijn die het op haar gemunt heeft, kom dan steeds uit bij Hein

  3. Nick is het sws niet. Die heeft de strijd opgegeven en Ludo kwam hem nog opzoeken voordat hij de gevangenis in ging.

  4. Het is waarschijnlijk een team up van slechteriken. Denk daarom dat we steeds verder omhoog gaan in de orde nu. Jos is niveau 1, niveau 2 is waarschijnlijk Hein (zou je iig denken), en daarboven dan waarschijnlijk Billy de Palma. Ergens hoop ik dat we erachter komen dat daar boven Martine aan de touwtjes trekt, maar dat gaat denk ik niet gebeuren. Nu hopen dat ze het niet zo uitmelken dat we de onthulling van de meesterschurk(in) pas bij de zomercliff te zien krijgen. Maar het zou me ook niet verbazen, zou typisch zijn.

   • MrT.Kuilboer op

    Dat zijn zoveel slechterikken dan ben je bijna een halfjaar bezig met een verhaallijn van verschillende vijanden. Ik denk niet dat het er zoveel zijn

    • Daarom dat ik zei van dat het me niets zou verbazen als we er pas bij de zomercliff achter komen wie het daadwerkelijk is. Denk wel dat ze het gaan doen om eerlijk te zijn. Eerst hadden ze het op Rik, Bing, Janine, Ludo en Aysen gemunt. Nu blijkt Jos in het complot te zitten en zijn targets waren hoogstwaarschijnlijk Rik en Bing. Hij heeft Bing getart met Max en indirect daarmee ook de fam Sanders. En waarschijnlijk zou Jos Bing echt hebben aangepakt nadat ie klaar was geweest met Rik. Maar nu deze verhaallijn dan afloopt zullen Rik en Bing geen target meer zijn. Bij de volgende verhaallijn zal Janine the main target zijn en blijkt Hein waarschijnlijk de slechterik in kwestie. Vervolgens is Janine daarna ook geen target meer. En blijven er twee over Ludo en Aysen. En wat hebben zij gemeen? Billy de Palma. Gtst zal het dan afdoen alsof het uiteindelijk 1 grote verhaallijn is die bestaat uit losstaande arcs, waardoor ze alsnog origineel zijn. In Amerikaanse series wordt dit soort opbouw ook vaak gebruikt.

   • Martine zou echt de verrassing van het jaar zijn. Iemand anders zij dat Anouk Van Nes gespot zou zijn Roxy Belinfante alias Eline Hartevelt

  5. Billy de Palma heeft niks met Janine. Alleen met Ludo en Aysen. En grotere kans dat t Hein is dan Nick. Gezien dat ze beiden Rik kennen. En Hein Janine wilt pakken en weet dat ze schrijfster is en nu KwBl uit is weet ie daar wel raad mee als ex-psychiater en psychopaat. En de beer is een handige loopjongen voor hem die ook eigen motieven heeft om Rik , Bing en Aysen te pakken . En Nick is vooral kwaad op Ludo en heeft Lucas al eens ontvoerd. Zou herhaling zijn en is teveel familie aangelegenheid. Ik hoop ook dat t Hein is. De Beer en Hein lijken me een geweldig booswichten team.

  6. Dit wordt echt spannend allemaal! Ook de verhaallijn met Bing en Amir is interesant. Ik heb toch het gevoel dat Amir en Nina samen komen vanwege Max