Archief

  Ludo jaagt Margriet de dood in

  6

  Bij hoog en laag beweert Ludo Sanders dat hij niets met de dood van Margriet Seegers te maken heeft. Maar volgende week donderdag wordt duidelijk dat de vork heel anders in de steel zit…

  Totaal onverwacht brengt Ludo een bezoekje aan Margriet, die in afwachting van de uitspraak van de rechter in de gevangenis zit. Margriet schrikt zich een hoedje als ze Ludo ziet.

  “Laat ik meteen duidelijk zijn, zes maanden staat totaal niet in verhouding tot wat u heeft aangericht”, open Ludo het gesprek. “Ik wist niet wat ik deed zulke grote gevolgen zou hebben”, reageert Margriet. “Maar nu weet u dat u levens heeft verwoest”, gaat Ludo verder. Hij noemt de namen van Demi en Stefano en laat Margriet een foto van Stefano zien.

  Ludo confronteert Margriet.

  “Als ik het kon, zou ik het ongedaan maken”, zegt Margriet. Te laat, vindt Ludo. “U zult ermee moeten leren leven, maar kunt u dat?”

  “Dat vind ik ook heel moeilijk”, aldus Margriet, die inmiddels in tranen is uitgebarsten. “Stel dat uw zoon Jonathan dit zou overkomen, wat zou u dan willen?”, vraagt Ludo. “Gerechtigheid”, antwoordt Margriet. “Precies, ik ook”, aldus Ludo. “Maar zes maanden, is dat gerechtigheid? En het recht moet toch zijn loop krijgen. Linksom of rechtsom…”

  Later wordt Margriet dood aangetroffen in haar cel. Zelfmoord.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De dood inpraten van een kwetsbare gedetineerde is net zo strafbaar. Margriet is kwetsbaar en daar maakt Ludo misbruik van. Maar hij denkt ervanaf te komen door te liegen tegen Alex. Janine vond dit ook niet kloppen. Zij wist dat Ludo duistere kanten heeft.

  2. Heerlijk die Ludo, kom niet aan zijn vlees en bloed ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ top dat ze weer meer de oude Ludo laten zien.

  3. Typisch Ludo weer als je aan z’n familie komt. Dan word je of uit Meerdijk gejaagd, of je gaat dood. Maar toch zou ik hem en Janine, echt niet kunnen missen.

  4. Tjah, nou dit is niet bepaald een verrassing hรฉ haha. Maar wel weer een heerlijke ouderwetse Ludo Sanders actie.

   • Haha, ๐Ÿ˜ inderdaad. Lang niet meer gezien, dit soort acties van Ludo.
    Alhoewel was Ludo laatst ook erg gewiekst met Jonathan.