Archief

  Ludo leeft: hoe nu verder?

  17

  Eindelijk is het hoge woord eruit: Ludo Sanders is nog in leven! De badguy van Meerdijk heeft op wonderbaarlijke wijze zijn val in de Noordzee overleefd en verblijft op een booreiland.

  Na zijn kracht en energie weer hervonden te hebben, zet Ludo alles op alles om terug te keren naar Meerdijk. Maar hoe gaat hij dat doen?

  In de promo van december is te zien dat Sanders op het booreiland apparatuur vindt waarmee hij een Mayday-signaal weet te versturen. Maar is hij wel op tijd? Kort daarna valt Ludo bewusteloos op de grond…

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind jammer dat Lucas binnenkort eruit gaat . Hij is een goeie acteur vind ik .
   En blij dat Ludo leeft en weer naar huis komt bij zijn Janine . Zo kan hij voorkomen dat Van Nooten en die bitch zijn bezittingen afpakt .

   • Nooit anders geweest het prinsesje.
    Ik zou het wel verfrissend vinden als ze er een paar maanden uit zou gaan, zakenreis of zo en dan gewoon weer fris terug komen.
    Even dat relatie gezeur van haar niet zien zou wel fijn zijn.
    Maar ja dan is Janine zo alleen Lucas weg (Godzijdank) en dan ook Nina en Ludo ook nog niet terug dus voor je het weet is ze weer getrouwd met Stefano en hebben we DAT weer hahahaha.
    Ojee mensen we moeten er wel aan blijven denken dat het een soap is maar je kent die types al zo lang dat je dat bijna zou vergeten (behalve Judith dat mens moet zo snel mogelijk van dat dak springen en flink op haar kop terecht komen zodat we er vanaf zijn )

   • Nina is ook niet altijd mijn favoriet, zeer zeker niet.

    Maar ergens begrijp ik Nina nu wel, haar vader is dood (weet nu nog niet dat dit niet zo is), 3 kinderen, verliest haar ongeboren kindje, heeft al 2 bedrijven, dan erft ze een bedrijf waar ze geen verstand van heeft, Bing laat haar ook stikken, door in Limburg te revalideren en haar weg stuurt als ze hem nodig heeft.

    Er zijn mensen die voor minder zijn doorgedraaid. 😁

  2. De nieuwe spoilers laat bijna vermoeden dat Billy inderdaad tegen Richard gaat werken, ze zegt : het is beter als we allebei van Richard van Nooten af zijn” , ik zou het GEWELDIG vinden Janine en Billy partners in crime.

   • Jaaaa dat pikte ik ook op in de maandtrailer! Hopelijk is dat zo, zou echt te gek zijn! Billy die aan de kant van de Sanders staat.

    • Klopt, dat idee heb ik ook.

     Maar toch krijg ik het gevoel dat Billy uiteindelijk alles voor zich zelf wil hebben en Janine alleen maar gebruikt. Billy is niet iemand die wil of kan delen, al helemaal niet met een Sanders.

     En dan …….! net op tijd verschijnt Ludo en kan op het laatste moment alles verhinderen.

  3. Oh laat die stomme Judith springen dan zijn we van die draak van een actrice af en de ongeloofwaardige rol ook , nu heeft ze Anton weer vergiftigd , ja hoor het wordt steeds debieler deze verhaallijn.
   Maar ze zal wel niet springen en met een ingestudeerde meewarige blik naar Linda weggevoerd worden naar een kliniek met het risico dat dit mens weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer een keer opduikt.
   Ik zeg, spring je te pletter dan zijn we van dit gezeik af!

  4. Vind het best jammer dat dit eigenlijk.al voorspelbaar was . Als ludo er uit gaat gaat jeanine mee en dat zijn toch een van de hoofdgezichten in Meerdijk dus dat gaat niet gebeuren .ik vermoed dat er maar weinig mensen waren die dachten dat hij dood was . Ben wel benieuwd hoe hij terug komt

  5. Spannend! Zou toch mooi zijn als Ludo tijdens de kerstdagen weer thuis komt, maar het zal wel weer flink gerekt van worden! Hopelijk heel snel einde Judith, en geen kapot huwelijk van Anton&Linda.