Archief

  Ludo Sanders LEEFT!

  27

  De vraag of Ludo Sanders nog in leven is, houdt GTST-fans al maandenlang in hun greep. Volgende week krijgen zij eindelijk duidelijkheid: Ludo leeft!

  In de aflevering van dinsdag 1 december wordt de erfenis van Ludo verdeeld. Maar deze verdeling is helemaal niet nodig, want in diezelfde episode is te zien dat Ludo op een booreiland verblijft en nog in leven is!

  Wat is er precies gebeurd nadat Ludo overboord viel en in de Noordzee belandde? En is Ludo op tijd terug in Meerdijk zodat hij Billy en Richard kan stoppen? Het beloven spannende weken te worden in Meerdijk…

  Delen

  27 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja Janine is inderdaad op haar best wanneer ze weer eens de strijd aangaat en/of iemand wil ontmaskeren!

   Denk aan Rutger Goedhart, Rene Meijer, moordenaar Hein of toen Lucas ontvoert was door Nick! En toen Ludo eerder al zogenaamd dood was (door Janine ‘doodgeschoten’) en ze de strijd aanging met Dian rondom zijn bedrijven. Toen was ze ook top!

   Lijkt wel alsof zij zonder Ludo nog sterker naar voren komt.

  2. Ludo op een booreiland spannend moest meteen denken dat martine er misschien ook wel zal zitten was toch ook in het water gekomen mn gedachten hoor word weer lekker spannend i love gtst

  3. Ik zeg……………….. Richard en Billy ren voor je leven hahahaha.
   Hopelijk gaat Ludo weer zijn oude doortrapte zelf worden en dit keer met Janine net zo bikkelhard en zonder scrupules aan zijn zijde (Hoop wel dat Richard er in blijft als tegenhanger van Ludo want we kunnen we zeggen dat dit de rol en de acteur van het jaar is)

  4. kan nog wel eens lang duren voor de familie saneert er achter komt dat hij nog leeft.
   Zal me niets verbazen als hij geheugen verlies heeft.
   Net zo als in de jaren 90 met dokter Simon,, en Arnie ,,

  5. Martine Hafkamp op

   Enorm blij dat hij terug komt! Het was natuurlijk wel te verwachten.
   Wat een mooie groei heeft Janine doorgemaakt de afgelopen periode. Ik hoop dat ze naast Ludo blijft strijden tegen Richard en Billy.

   En ik hoop dat Valentijn ook nog in beeld komt, waarschijnlijk als Ludo hem opzoekt in de gevangenis.

   • Zal er wel zelf opgeklommen zijn of de visser/eigenaar van die boot heeft hem gevonden en erop getrokken. Misschien is het wel de zelfde boot waarvan hij overboord is gevallen na die worsteling met Valentijn.

    Afwachten dus. Maar ik ben er blij mee, dat Ludo nog leeft en de strijd kan aangaan tegen Billy en Richard. Spannend.!!

     • Gerit, het zijn mijn gedachtespinsels of vermoedens, omdat ik niet vooruit kijk, kan het natuurlijk allemaal anders zijn.

      Diegenen die vooruit kijken, ja, die weten inmiddels dat Ludo op een booreiland is.

    • Er is toch ook ooit gespeculeerd over dat Ludo juist in het geheim met Billy gaat samen spannen tegen Richard. Dus Billy speelt dubbelrol zeg maar.

     • Sat zou voor mij de mooiste verhaaltwist zijn en eigenlijk ook wel geloofwaardig omdat Billy voor Shanti goed wil zijn en geen crimineel meer.
      Maar Richard mag gaan rennen dan hahahaha, hopelijk niet te ver want deze rol mag van mij nog maanden er in blijven als tegenhanger van Ludo.

      • De nieuwe spoilers laat bijna vermoeden dat Billy inderdaad tegen Richard gaat werken, ze zegt : het is beter als we allebei van Richard van Nooten af zijn” , ik zou het GEWELDIG vinden Janine en Billy partners in crime.

  6. Ben zo blij met dit bericht. Ben er altijd wel vanuit gegaan dat Ludo nog leefde, maar deze bevestiging is voor mij Yoepie!!