Luisterboek Janine wordt werkelijkheid: wordt er iemand vermoord?

Janine heeft in GTST haar nieuwe luisterboek gepubliceerd, genaamd ‘Kwaad Bloed’. Deze thriller gaat over vier oud-vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht nadat zij allen een rode enveloppe op de deurmat vinden. Al snel worden hun rustige levens overhoop gegooid. Het boek van Janine zet vervolgens Meerdijk op zijn kop wanneer, net als in het luisterboek, Rik, Aysen, Ludo & Janine en Bing ook een rode enveloppe ontvangen. Als er dan ook nog iemand in het boek wordt vermoord, is natuurlijk de zenuwslopende vraag welke geliefde Meerdijker hetzelfde lot treft.

De eerste drie hoofdstukken van het luisterboek, ingesproken door Janine Elschot, staan vanaf vandaag op www.gtst.nl/kwaadbloed. De rest van het boek is te beluisteren via de Storytel app.


32
Laat een reactie achter!

anoniem

Martine Hafkamp!!!

Saskia steenhuis

Gaat dood in de serie

Saskia steenhuis

Je zusje ziek janine

Sharon

Loes!

Vlinder

Ik denk dat Aysen vermoord word!

Zebje

De Beer heet Jos Uilenburg. Als ie vrij zou zijn gekomen zou hij t kunnen zijn. Hij haat Rik , Bing en Aysen. En intussen weet ie dat Ludo hem nog kan verantwoordelijk kan stellen voor de dood op Maxime. Misschen een samenzwering van Hein en de Beer. Allebei ex celgenoten van Rik.

Kayleigh

En het kindje van Kirsten in het luisterboek heet Beer

Suus

Misschien is het wel een soort van plan om Marieke bezig te houden in haar laatste levensfase. Marieke gaat het mysterie van de rode enveloppen oplossen samen met Janine. Alleen Janine heeft zelf de rode enveloppen verspreid en heeft Ludo, Rik en Bing gevraagd om dit voor haar zusje te doen. Uiteindelijk is ook de moord in scène gezet, net als toen met het moordmysterie van de aanslag op Ludo

Rosanne

Tis Mike, hij heeft toen hij neerstortte vliegensvlug zich verwisseld… of die nick want Lucas is weggelokt, ja offe wiet nee lorena.. sjeej wa nou als t allemaal iets met die moeder van rik te maken heeft met dat gedoe over Daan
Hein kam natuurlijk ook of die andere hoe heette die de beer ofzo.
Misschien is t wel craig montgomery.

Nickyyyy!!!!

Nick want Nina is er ook niet bij in de koning

Zebje

Misschien een familielid van Loes? Wie weet is Billy wel een tante [ aan moeders kant ] van Loes. En tijdens haar criminele drugs aktiviteiten komt ze erachter dat alle 4 Loes hebben gekend en wilt achterkomen wie bij Loes was toen ze stierf.

Vlinder

Zou heftig zijn als Ludo vermoord word en er mee stopt, maar ik denk het niet. Er zal wel een gastrolspeler/ster vermoord worden.

Hallloooo

Er is op dit moment geen gast rol die mogelijk in dit verhaal past. Lana is een gastrol, opa Stern en of Maria de Jong is misschien gast rol en misschien blijvende rol.

Victoria

Ik denk dat er niemand vermoord wordt, maar dat diegene op het laatste moment gered wordt. Ik denk ook dat Janine het slachtoffer wordt, omdat zij centraal staat tijdens de winter cliffhanger.

Suus

Ben benieuwd wat de link is tussen die 4 personages en waarom juist zij een envelop hebben ontvangen. Enige link die die 4 hebben lijkt me alleen met Loes. Of met Zoë….
De moord is waarschijnlijk een ongeluk, of de moord is in scène gezet om waarschijnlijk Billy te kunnen pakken.

Truus

Martine

Doeeeiii

Zoë hadden Ludo & Janine en Bing geen directe link mee. Loes had Rik ook niet echt een link mee alleen had zij die brandblusser tegen zijn hoofd gegooid meer niet

Zebje

En Loes is dood dus kan er niet achter zitten. Ik denk wel dat Billy betrokken wordt in t spel.

Zebje

Misschien wordt MARK vermoord door Marieke!! Dat zij in haar demente staat iedereen betrekt en alles tot werkelijkheid betrekt. Hoop dat Ludo en Rik nog blijven leven. Als Bing iets overkomt geen ramp.

Damian

omdat zij billy dus in het begin al aan gaf dat ze een tijdelijke rol speelt