Archief

  Luisterboek Janine wordt werkelijkheid: wordt er iemand vermoord?

  32

  Janine heeft in GTST haar nieuwe luisterboek gepubliceerd, genaamd ‘Kwaad Bloed’. Deze thriller gaat over vier oud-vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht nadat zij allen een rode enveloppe op de deurmat vinden. Al snel worden hun rustige levens overhoop gegooid. Het boek van Janine zet vervolgens Meerdijk op zijn kop wanneer, net als in het luisterboek, Rik, Aysen, Ludo & Janine en Bing ook een rode enveloppe ontvangen. Als er dan ook nog iemand in het boek wordt vermoord, is natuurlijk de zenuwslopende vraag welke geliefde Meerdijker hetzelfde lot treft.

  De eerste drie hoofdstukken van het luisterboek, ingesproken door Janine Elschot, staan vanaf vandaag op www.gtst.nl/kwaadbloed. De rest van het boek is te beluisteren via de Storytel app.

  Delen

  32 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De Beer heet Jos Uilenburg. Als ie vrij zou zijn gekomen zou hij t kunnen zijn. Hij haat Rik , Bing en Aysen. En intussen weet ie dat Ludo hem nog kan verantwoordelijk kan stellen voor de dood op Maxime. Misschen een samenzwering van Hein en de Beer. Allebei ex celgenoten van Rik.

  2. Misschien is het wel een soort van plan om Marieke bezig te houden in haar laatste levensfase. Marieke gaat het mysterie van de rode enveloppen oplossen samen met Janine. Alleen Janine heeft zelf de rode enveloppen verspreid en heeft Ludo, Rik en Bing gevraagd om dit voor haar zusje te doen. Uiteindelijk is ook de moord in scène gezet, net als toen met het moordmysterie van de aanslag op Ludo

  3. Tis Mike, hij heeft toen hij neerstortte vliegensvlug zich verwisseld… of die nick want Lucas is weggelokt, ja offe wiet nee lorena.. sjeej wa nou als t allemaal iets met die moeder van rik te maken heeft met dat gedoe over Daan
   Hein kam natuurlijk ook of die andere hoe heette die de beer ofzo.
   Misschien is t wel craig montgomery.

  4. Misschien een familielid van Loes? Wie weet is Billy wel een tante [ aan moeders kant ] van Loes. En tijdens haar criminele drugs aktiviteiten komt ze erachter dat alle 4 Loes hebben gekend en wilt achterkomen wie bij Loes was toen ze stierf.

  5. Zou heftig zijn als Ludo vermoord word en er mee stopt, maar ik denk het niet. Er zal wel een gastrolspeler/ster vermoord worden.

   • Er is op dit moment geen gast rol die mogelijk in dit verhaal past. Lana is een gastrol, opa Stern en of Maria de Jong is misschien gast rol en misschien blijvende rol.

  6. Ik denk dat er niemand vermoord wordt, maar dat diegene op het laatste moment gered wordt. Ik denk ook dat Janine het slachtoffer wordt, omdat zij centraal staat tijdens de winter cliffhanger.

  7. Ben benieuwd wat de link is tussen die 4 personages en waarom juist zij een envelop hebben ontvangen. Enige link die die 4 hebben lijkt me alleen met Loes. Of met Zoë….
   De moord is waarschijnlijk een ongeluk, of de moord is in scène gezet om waarschijnlijk Billy te kunnen pakken.

  8. Misschien wordt MARK vermoord door Marieke!! Dat zij in haar demente staat iedereen betrekt en alles tot werkelijkheid betrekt. Hoop dat Ludo en Rik nog blijven leven. Als Bing iets overkomt geen ramp.

  9. ik denk dat ludo vermoord wordt aysen is te makkelijk zeker omdat billy haar al door heeft rik en bing denk ik niet denk ook dat de wintercliff gedeeltelijk te maken zal hebben met billy

  10. Denk dat ze er op tijd achter komen dat iemand het verhaal nadoet. En door de sporen en aanwijzingen in het verhaal te gebruiken, ze er uiteindelijk achter komen wie het is, voordat er daadwerkelijk iemand vermoord wordt.

  11. Ik denk dat er niemand vermoord wordt van degene die de enveloppen krijgen. Ik gok dat de moordenaar achter Janine aangaat en dat zij dan op het laatste moment weer gered wordt. Janine is al tig keren ontsnapt aan de dood.

  12. Hoe tof zou het zijn als loes achter deze enveloppen zou zitten? Loes had met Ludo, Aysen, Rik en Bing een moeizame relatie

  13. Aysen zal de gene zijn die wordt vermoord. Billy is de opera uitgeefster hier van. Rik niet, gezien zijn verhaal met Daan. Ludo kan, maar denk het ook niet. Bing ook niet ivm nieuwe verhaallijn Max en Amir

   • Siham Cherrat op

    Hallo ik ben siham ik kijk al jaren naar de gtst wel spannend ??????
    Ik hoop dat amir de baby niks aan gaat doen wel heftig deze maand van november tot december gtst nog gr van siham