Archief

  Op de vlucht: Malena en Marcus verlaten 12 januari Meerdijk

  2

  Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. 

  Donderdag 12 januari belooft een emotionele dag te worden voor de fans van Marcus en Malena. Het soapduo zal Meerdijk verlaten.

  Eerder was al op GTSTCourant te lezen dat Maxime Sanders ook voor Martine Hafkamp werkt. Maxime heeft de opdracht gekregen om Malena te vermoorden. Ze besluit om dit niet te doen. Maxime laat Malena in leven en eist van haar dat ze vlucht. Ze moet een andere identiteit aannemen en Meerdijk zo snel mogelijk verlaten. Op deze manier zal het voor Martine Hafkamp lijken alsof Malena Blanco dood is.

  Malena wil zo snel mogelijk naar het buitenland vertrekken. Er is echter één probleem: ze kan geen afscheid nemen van haar grote liefde Marcus en wil dat hij met haar meegaat. Marcus wil echter Kimberly niet in de steek laten. Malena stelt voor dat Kimberly meegaat, maar dit wil Marcus niet. Hij is van mening dat Kimberly haar plek heeft gevonden in Meerdijk. Uiteindelijk besluit Marcus om met Malena mee te gaan. Kimberly mag echter van niets weten, daarom laat Marcus een afscheidsbrief voor haar achter.

  M’n allerliefste Kimmie,

  Wanneer je dit leest, ben ik weg. Ik heb net afscheid van je genomen en het laatste wat ik zag, was een prachtige, stralende, volwassen vrouw. Met dat beeld in m’n hoofd, trek ik de deur achter me dicht. Ik kan je achter laten, omdat ik weet dat je nu familie hebt en vrienden. Zij zullen je hier doorheen helpen, dat weet ik zeker. Zoeken heeft geen zin. Ik kom niet terug. Ik kan je niet zeggen hoeveel pijn me dit doet, maar ik hoop dat je ooit begrijpt dat ik niet anders kan. Ik hou van je, papa.

  Het was bekend dat Miryanna van Reeden een gastrol in de serie had, maar het is nog niet zeker of Hugo Metsers III en Miryanna van Reeden hiermee definitief GTST verlaten.

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. volgens mij komen ze nog terug, want kan me een foto herinneren waarop Inge Ipenburg en Myranna van Reeden samen op staan

  2. met andere woorden hugo metsers is dus alleen maar tijdelijk terug gehaald om NOG een tiener aan meerdijk toe te voegen, en vervolgens zelf weer te vertrekken.
   ik hop dat dit alles tijdelijk is en dat we marcus binnenkort weer terug zien, anders vind ik zeer teleurstellend en bovendien nergens op slaan.