Archief

  Margriet overlijdt in cel

  18

  Slecht nieuws voor de fans van het personage Margriet, de moeder van Jonathan. Ze overlijdt in de gevangenis. De grote vraag is: wat is de doodsoorzaak?

  Het proces tegen Margriet lijkt gunstig voor haar uit te pakken. Het OM heeft bevestigd dat ze ten tijde van de kettingbotsing verminderd toerekeningsvatbaar was. De strafeis is 1,5 jaar, waarvan één jaar voorwaardelijk. Met aftrek van het voorarrest zou Margriet dus binnen de kortste keren weer op vrije voeten staan. Toch is ze niet blij. Ze vindt het onverteerbaar dat ze straks waarschijnlijk weer vrij is terwijl twee mensen, Demi en Stefano, voor de rest van hun leven getekend zijn.

  Zo ver komt het niet. Vlak voor de uitspraak van de rechter wordt Margriet levenloos in haar cel aangetroffen. Een natuurlijke dood of wellicht zelfmoord? De rol van Ludo Sanders is ook niet uit te sluiten. Hij kan het maar moeilijk verkroppen dat de strafeis tegen Margriet zó laag is…

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ans Van Oosterbosch op

   Zeer tries sommigen mensen denken dat ze alles kunnen maken Ffff en eigenen zich alles toe denken leuk te zijn

  2. Beitske Bastiaans op

   Kunnen jullie het ook een keertje over het themama epilepsie hebben dan word er meer ruchtbaarheid aan gegeven.verhalen zat Ik zelf zit bij het SEIN stichting epilepsie instituut Nederland als jullie er meer over willen weten want ik kijk alles van GTST 2 Keer omdat ik de thema’s interessant vind en goed gespeeld

  3. Ik lees vaak in de reacties dat Ludo er wellicht iets met het overlijden van Margriet te maken heeft. Die gedachte komt natuurlijk snel en begrijpelijk. Maar ook voor de hand liggend.

   Maar ik sluit ook Stefano niet uit. Die zit dan wel half verlamd in een rolstoel, maar ook hij hoeft het niet zelf gedaan te hebben.
   Toen ik Stefano’s gezicht zag, toen Ludo hem vertelde van de eis / veroordeling, daardoor kom ik op deze gedachte.

   Wat ik mij ook afvraag, komt er nog sectie op het lichaam van Margriet, dat zou natuurlijk ook duidelijkheid kunnen geven.

    • Ik vind het maar raar dat vele vaste gezichten weggaan of totaal niet meer te zien zijn, Shanti weg, Nina zie je niet, Nola zie je niet. Saskia en Demi weg. Plots afscheid van de moeder van Manu.
     Zou er iets spelen?

   • Nina en de kinderen zijn in het buitenland. Voor hun veiligheid.
    Dit alles in verband met het (drugs)gedoe in Boks en de bedreigingen van die nep agent Kaan.

    • Ja hehe dat snap ik wel maar waarom is er een reden dat Marly van de Ven niet in de serie te zien is nu?
     Ze is een vast karakter, waarom hebben ze deze verhaallijn verzonnen? Is t dat Marly ergens anders mee bezig is?

     • Of Marly om een andere reden (prive of andere werkzaamheden) niet te zien is in GTST is mij niet bekend.
      Heb ik niets over gelezen.

      Weet alleen de reden waarom wel, die ik eerder heb omschreven.

  4. Ludo heeft er niks mee te maken. Maar dat zullen anderen waaronder Jonathan niet denken. Weer een wraakactie naar Ludo toe die dan weer keihard. Weer wraak neemt.

   Zo gaat het vaker dat Ludo vals wordt beschuldigd en wat wordt aangedaan en dan zoek je het zelf.

  5. Heel ver gezocht gedachtenspinsel, maar wel grappig:

   Ludo heeft natuurlijk nog genoeg kunde in de gevangenis zitten. Bijvoorbeeld zijn zoon Nick of kleinzoon Valentijn.
   Wellicht heeft hij hen ingeschakeld om het klusje voor hem te klaren en zien we een van deze geliefde personages terug?

  6. Dit had ik niet verwacht ik vond en vind maar een prachtige personace juist omdat ze moeder van Jonathan is en henk de vader . ik denk moord en dat Ludo hier iets mee te maken heeft ook omdat door maar toedoen stefano in een rolstoel zit en demi met brandwonden door het leven moet maar ik zou zelfdooding Om natuurlijk d it niet ya at intensie d at d it zou gebeuren . dus ik Weet get niet .

   • Ludo vermoord geen mensen. En helemaal geen vrouwen en kinderen. Het is enkel bang maken wat hij doet en dat is nog eens als mensen hem wat flikken.

     • Ik denk dat je naar gtst classic moet gaan kijken mbt de verhaallijn bowien en Ludo. Hij kreeg vaker de kans mensen te doden maar deed het uiteindelijk niet. Enkele voorbeelden Huib, Bowien met het pistool op haar hoofd. En later is ze uiteindelijk zelf gevallen.

      Richard nog ook een pistool op z’n hoofd die scheet nog recent in zijn broek. Maar vermoord heeft hij niemand… dit is ook wat de schrijvers willen. Hij zit op de grens. Het is een goederik die het anders aanpakt. De zwarte ridder van gtst. Als je hem vergelijkt met andere personages uit gtst die waren pas echt slecht.