Archief

  Maria de Jong is Daan Sterns moeder!

  16

  Eerder schreef GTSTCourant al over de comeback van Maria de Jong en haar grote geheim. Vrijdag 23 november wordt duidelijk welk geheim Maria zich meedraagt.

  Kijkend naar Daans rijbewijs denkt Maria terug aan een uitspraak van Eduard: “Jij ontvangt van mij tienduizend gulden en zodra je vrijkomt emigreer je naar Canada. Daar is een baan voor je en een huis. In ruil daarvoor doe jij afstand van die baby.”

  ‘Die baby’ blijkt Daan te zijn. Maria is de biologische moeder van Daan! Plotseling wordt duidelijk dat Rik en Daan (half)broers van elkaar zijn. Hoe lang weet Maria dit grote geheim voor zich te houden?

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Waarom halfbroer? Hij kan toch nog steeds van Eduard zijn? (Dat het niet zijn opa is, maar zijn vader, maar dat hij bij de zoon/dochter van Eduard is grootgebracht alsof zij de ouders zijn?).
   Ik weet niet genoeg over de ouders van Daan om te zeggen of hij nou van zijn zoon of dochter zou zijn.
   Waarom zou het hem anders boeien dat ze afstand doet van de baby?

     • Ik vraag me dan wel af hoe ze voor elkaar gekregen hebben dat de zoon en schoondochter van Eduard hem als eigen kind hebben opgevoed zonder dat ooit is uitgekomen dat hij niet van hen is. Je hebt toch niet ineens een kind zonder zwangerschap? Of zouden ze ook met neobuiken aan de slag zijn gegaan? :’)