Archief

  Maria de Jong overleden

  13

  Heftig nieuws voor Rik: zijn moeder Maria de Jong is aan de gevolgen van een beroerte overleden. Laura verneemt het trieste nieuws via Maria’s buurvrouw. Rik is in shock en wil in eerste instantie het verdrietige nieuws niet geloven.

  In november 2018 werd bekendgemaakt dat Maria de biologische moeder is van Daan Stern. Daan en Rik zijn dus halfbroers van elkaar, maar weten dit nog niet. Drie mensen zijn op de hoogte van dit grote geheim: Eduard Stern, Maria de Jong en Laura Selmhorst. Nu zowel Eduard als Maria niet meer in leven zijn, is Laura de enige die Rik en Daan de waarheid kan vertellen.

  Als Laura Daan in De Koning treft, knaagt het enorm aan haar dat ze met dit grote geheim rondloopt. Ze kan Daan namelijk niet vertellen dat zijn moeder is overleden.

  Wanneer breekt Laura en komt de waarheid eindelijk boven tafel?

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. straks wordt Laura weer geduwd en valt ze met haar nek in een kandelaar. Toen verzweeg ze ook een geheim voor Dennis

  2. Jokebruijsfan op

   Waarom nou Maria? Het draait altijd maar om de familie Sanders.. vind het echt stom dat Maria dood is. Zijn genoeg andere mensen die eruit mogen van mij..

  3. Ik denk dat Rik en Daan te horen krijgen dat ze broers zijn rond de zomercliffhanger. Beide zijn geschokt, dan zijn we het resultaat in het volgende seizoen. Zo cliché

  4. Ik was er al bang voor 🙁 Maria was zo’n leuk personage! Ik denk niet dat Laura het lang volhoudt, dat zal niet gerekt worden tot de zomercliff dit keer…

  5. Bah ik heb er zo’n hekel aan als personages off-screen dood gaan :(.
   Maria was zo leuk!

   Waarom zou Laura niet kunnen vertellen dat zijn moeder is overleden? Er is nu toch niemand meer van wie ze het niet zou mogen vertellen? Ja natuurlijk geen fijn nieuws, maar lijkt me nu wel het moment om het te vertellen.

   • Flapperdeflap op

    Het is niet het overlijden van Maria dat Laura niet durft te vertellen maar het geheim rondom Daan. Laura weet dat Daan de zoon is van Maria en de broer van Rik. Dit mocht ze absoluut niet vertellen van Maria maar nu loopt Laura dus met dat geheim rond en ziet dat het niet goed gaat met Daan.