Archief

  Martine Hafkamp deel 1: het avontuur in Rusland en Zuid-Frankrijk

  4

  Vanaf donderdag 2 maart is Martine Hafkamp weer te zien in GTST. In deze aflevering wordt teruggeblikt op Martines periode in Rusland. In Rusland heeft Martine gewerkt aan een wraakplan om Ludo alles af te nemen. In deze aflevering zijn ook bijzondere rollen weggelegd Sjors, Wiet, Jack en Maxime. GTSTCourant heeft de aflevering vooruitgekeken. Wil je niet weten wat er in deze aflevering gaat gebeuren? Stop dan nu met lezen.

  Zuid-Frankrijk

  In Zuid-Frankrijk is te zien dat Maxime aan het werk is in een atelier. Een handlanger van Martine praat met Maxime over Ludo Sanders. Volgens deze handlanger wil zijn opdrachtgever definitief afrekenen met Ludo. Hij vraagt Maximes medewerking. Uiteindelijk stemt Maxime hiermee in. Het is de bedoeling dat Maxime Malena Blanco zal gaan vervangen.

  Rusland

  Sjors is gearriveerd in Rusland. Ze is totaal in shock nadat ze van Wiet te horen heeft gekregen dat Martine is gevonden. In eerste instantie wil Sjors hier niets van weten: ze wil nooit meer iets met Martine te maken hebben. Wiet wil Sjors ervan overtuigen dat ze haar moet helpen. Martine is bezig met een wraakplan om Ludo Sanders te ruïneren. Volgens Wiet is Sjors de enige die Martine kan stoppen.

  Jack kidnapt Martine. Volgens hem heeft ze een hoop uit te leggen aan haar dochter Sjors. Jack neemt Martine mee naar Mount High Enterprises waar Sjors ook is. Na 12 jaar zien Martine en Sjors elkaar weer.

  Martine legt aan Sjors uit waarom zij nooit in staat was geweest om contact met haar op te nemen. Ludo heeft Martine laten opdraaien voor de moord op Carel Kortenaer, terwijl ze daar niets mee te maken had. Op weg naar de gevangenis heeft Ludo Martine laten ontvoeren en op een boot gezet. Martine dacht het niet te overleven, maar werd opgepikt door een vissersboot. Het probleem van Carel Kortenear is inmiddels opgelost: Martine heeft iemand omgekocht die de schuld van Carels dood op zich wil nemen.

  Volgens Martine moet Ludo alles kwijtraken: zijn geld, bezittingen en macht. Dit biedt volgens haar de garantie dat Ludo zowel haar als Sjors niets meer kan maken. Sjors zegt tegen Jack en Wiet dat ze Martine nog één kans heeft gegeven. Deze kans krijgt Martine zogenaamd alleen als ze stopt met haar wraakplan. In werkelijkheid helpt Sjors Martine juist mee met het plan om Ludo te ruïneren. Martine ziet ook voor het eerst haar kleindochter Lana.

  Een aantal maanden later is het zover: Martine besluit om samen met Sjors en Lana naar Meerdijk te gaan. Alles over Martines terugkeer naar Meerdijk en haar confrontatie met Ludo Sanders, lees je morgen op GTSTCourant.com.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Paul Bannenberg op

   Lieve Martine hafkamp zij had gelijk ik heb ook gezien dat Ludo heeft gedaan die moet naar gevangenis in Martine niet groetjes Paul Bannenberg