Archief

  Martine Hafkamp deel 2: de terugkeer naar Meerdijk

  0

  Vrijdag 3 maart keert Martine Hafkamp terug naar Meerdijk. Zoals te lezen in deel 1, zijn de eerste scènes van Martine donderdag 2 maart te zien. Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

  Martine is terug in Meerdijk en heeft de volledige eerste verdieping van De Rozenboom afgehuurd. Het is de dag van Ludo’s executieveiling. Ludo’s roerende en onroerende goederen worden geveild. Na de veiling van Ludo’s roerende goederen, waarvan het grootste gedeelte door een onbekende telefonische bieder is gekocht, is zijn huis aan de beurt. Er ontstaat een biedingsstrijd tussen Bill Norris en Maxime Sanders. Na Maximes bod van 2,7 miljoen, verschijnt Martine ten tonele. Ze biedt 5 miljoen voor het huis van Ludo Sanders. Met gemak wint Martine de veiling. Ludo is in shock als hij oog in oog staat met Martine. Martine ontkent dat zij iets te maken heeft met de ondergang van Ludo Sanders.

  Maxime zorgt voor een verrassende wending in het verhaal. Ze geeft toe voor Martine te hebben gewerkt, maar elke stap in haar wraakplan te hebben ondermijnd. Tot slot komt Maxime met de verrassende mededeling dat geld van Ludo’s aandelen op haar rekening staat! Wordt vervolgd.

  [spoiler title=”Klik hier voor de eerdere delen van de Martine Hafkamp-reeks”]

  [/spoiler]

   

  Delen

  Schrijf een reactie!