Archief

  Marwan en Stanley verlaten Meerdijk

  10

  Marwan El Amrani is volgende week voor het laatst te zien in Meerdijk. Het personage vertrekt, samen met Stanley Mauricius, naar het buitenland.

  Het is vooralsnog niet bekend of acteur Hassan Slaby, die sinds september 2020 de rol van Marwan speelt, GTST definitief verlaat. Zo laat RTL aan GTSTCourant weten: “Marwan heeft Meerdijk nu verlaten, maar voor hoelang, dat weet je in Meerdijk natuurlijk nooit!”

  Diverse juicechannels schrijven dat Slaby dit seizoen meedoet aan Expeditie Robinson. Dat zou erop kunnen duiden dat de acteur slechts tijdelijk uit GTST vertrekt.

  Het vertrek van Kenneth Herdigein lijkt wel definitief. De acteur, die de rol van Stanley Mauricius vertolkt, had slechts een gastrol in de soap.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Paesch yolanda op

   De leukste man Stanley Mauricio gaat voorgoed weg,ik kan huilen,ik vindt hem zo leuk acteren,lachen,zulke mensen moeten blijven ,dan is gtst niet meer zo saai.

  2. @Moud, @Rene,

   Vanaf nu worden alle reacties, voordat ze worden geplaatst, door GTSTCourant goedgekeurd. Uit het systeem blijkt dat er onder jullie namen verschillende ip-adressen zijn gekoppeld.

   • Kan kloppen @GTSTCourant, ik Moud, plaats reacties via mijn laptop en/of GSM.
    Maar gebruik tot nu mailadres van mijn laptop, ook als ik reageer op mijn GSM.
    Ik zal als ik reageer via GSM voortaan mijn mailaccount GSM gebruiken.

    Ik hoop dat dit voldoende en oké is .

  3. Nou ja, irritante Stanley.

   Eerlijk gezegd vind ik er op dit moment wel meer personages irritant.
   Linda met het gezeur over en met Luuk.
   Het gedram van Julian (en Saskia) over de Koning.
   Om maar te zwijgen van Stefano, is ook weer “goed” bezig.

   Sorry!

  4. Het is idd jammer dat ‘Marwan’ weg is, maar ik denk dat het voor de carrière van de acteurs goed is om zich te blijven ontwikkelen, anders blijf je net als ‘Nina’ en ‘Bing’ in je een diimensionale rol hangen.

  5. Ah hopelijk komt Marwan wel terug, ik vind hem echt leuk acteren,ik zou het echt jammer vinden
   als ze hem eruit schrijven.

   • Ik zou het ook heel jammer vinden als Marwan weg gaat en Stanley vind ik mega goed acteren op het moment dus duimen maar dat dit tijdelijk is